Fortnite

t0nse

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

23/11/1998
Mit navn er Tonny “t0nse” Huynh, jeg har spillet Fortnite siden sæson 2 og på konkurrence plan fra  sæson 3 af. Min styrker i Fortnite er mine strategiske  og bryggemæssig evner . Jeg vandt 2000,- kr. til mit første Fortnite lan til ESM. Jeg er glad og stolt over at repræsentere Odense Esport.

Bergholdt

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

8/12/2004
Hej. Mit navn er August “Bergholdt” Bergholdt, jeg har spillet Fortnite siden midten af sæson 2. Jeg har spillet den competitive del af fortnite siden begyndelsen da min bror introducerede mig til scrims. Mine kompetencer i fortnite er helt sikkert mine mekaniske evner. Jeg deltager også i en Serie på Ultra kaldet “De nye Fortnite Stjerner”. Jeg er meget glad for muligheden for at repræsentere Odense Esport, og håber på en god fremtid.

SteN_

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

03/07/2004
Hej. Mit navn er Oliver “Sten” Riis, jeg har spillet Fortnite siden det kom ud. Jeg har spillet scrims osv siden sæson 2, og har en del erfaring indenfor hold spil. Jeg har lidt en del af det hele, da jeg både er god mekanisk men har også en masse strategiske evner. Jeg er glad for muligheden for at præsentere Odense Esport, og glæder mig til fremtiden.

Dimmi

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

24/03/2003
Hej. Mit navn er Simon aka Dimmi, jeg har spillet Fortnite siden season 1 og begyndte på den competitive del fra season 4. Mine speciale kompetencer ved Fortnite er mit Aim, og mine mekaniske evner. Jeg har vundet både Dreamhack Winter Fortnite duo og NPF 2018. Jeg er glad for at kunne repræsentere Odense og ser frem til nogle gode stunder.

Share This