Fortnite

t0nse

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

23/11/1998
Mit navn er Tonny “t0nse” Huynh, jeg har spillet Fortnite siden sæson 2 og på konkurrence plan fra  sæson 3 af. Min styrker i Fortnite er mine strategiske  og bryggemæssig evner . Jeg vandt 2000,- kr. til mit første Fortnite lan til ESM. Jeg er glad og stolt over at repræsentere Odense Esport.

Dimmi

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

24/03/2003
Hej. Mit navn er Simon aka Dimmi, jeg har spillet Fortnite siden season 1 og begyndte på den competitive del fra season 4. Mine speciale kompetencer ved Fortnite er mit Aim, og mine mekaniske evner. Jeg har vundet både Dreamhack Winter Fortnite duo og NPF 2018. Jeg er glad for at kunne repræsentere Odense og ser frem til nogle gode stunder.

Freq

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

22/12/2002
Hej mit navn er Julian “Freq” Thorup. Jeg har spillet Fortnite siden Season 1 og startede competitive i Season 4. Mine styrker i Fortnite er mine mekaniske og strategiske evner. Jeg kom nr. 120 i Winter Royal, kom nr. 3 i den såkaldte “Danish Skirmish” og kom Top-29 i World Cup Warmup. Jeg er glad for at kunne repræsentere Odense Esport.

Mek

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

20/03/2001
Jeg hedder Magnus “Mek” Ørberg. Jeg startede på Fortnite, da de udgav deres Battle Royale gamemode. Jeg har spillet competitive spil som fx Counter-Strike, så jeg har et godt indblik på proscenen og hvordan det foregår. Min styrke indenfor Fortnite er helt klart aim og god kommunikation.

Share This