ROCKET LEAGUE SPILLER & STREAMER

Om Rawvyy:
Været en del af ”bubble”-scenen siden Season 3. Men har haft spillet, siden det udkom i 2015, mens jeg var på efterskole. Da efterskoleåret var omme gik jeg mere seriøst til værket og spillede meget på hold, det var også i denne periode hvor jeg lavede hold med den nuværende pro spiller fra FCB, altså Ronaky. Vi allerede dengang fik slået nogle af de største hold der var, såsom ”supah hot fire” som dengang bestod af Danzhizzle, Gerry Goorlap og Nielskoek. Så jeg har været i scenen i et godt stykke tid.

Jesper "Rawvyy" Schmidt

Jesper "Rawvyy" Schmidt

Rocket League spiller & Streamer

Spillestil:
Jeg adapter meget til hvordan mine teammates roterer. Så hvis mine teammates spiller hurtigt ud af ingenting, så prøver jeg at støtte dem så meget som muligt.

Erfaring i Rocket League:
Været en del af ”bubble” scenen siden Season 3. Men har haft spillet siden det udkom i 2015 mens jeg var på efterskole. Da efterskoleåret var omme gik jeg mere seriøst til værket og spillede meget på hold, det var også i denne periode hvor jeg lavede hold med den nuværende pro spiller fra FCB, altså Ronaky. Vi allerede dengang fik slået nogle af de største hold der var såsom ”supah hot fire” som dengang bestod af Danzhizzle, Gerry Goorlap og Nielskoek. Så jeg har været i scenen i et godt stykke tid.

Præstationer:
NPF #2. Plads
GGW #2. Plads
Vundet ESL Go4Rocketleague 7x
Gfinity vundet 4x

Følg Rawvyy