Træning i Odense Esport

Første træning efter juleferien

Vi starter op igen d. 7 januar.

Skriv til bg@odense-esport.dk, for at blive en del af vores dejlige klub, eller prøv en træning!

Træning hos Odense Esport

Hos Odense Esport kan du tirsdag og onsdag gå til træning i forskellige esports titler.

Træningerne finder sted fra 16.30 til 18.00 & fra 18.00-19.30.

Vi ligger stor vægt på at træning skal være træning, så det er kun muligt at træne 1,5 time pr. dag.

Træningen bliver faciltieret af os, og af vores dygtige trænere som selv også er erfarne gamere! Vi ligger nemlig stor vægt på at vores undervisere har den nødvendige viden og erfaring i spillene, så træningen bliver med størst muligt udbytte!

Derudover gør vi meget ud af at dygtiggøre vores trænere i form af kursur og workshops, så vi kan levere det bedste undervisning og træning til jer!

 

Hvilke spil kan du træne hos Odense Esport?

Counter-Strike: Global Offensive

Den træning vi udbyder i CS:GO er både rettet til den enkelte spiller, men også med fokus på hvad det vil sige at spille på et hold.
Spillerne får værktøjer og teknikker, som der kan bruges til dygtiggørelse, men bliver samtidig klædt på til at spille på et hold samt være en god holdkammerat.

Vores trænere har selv stor erfaring og indsigt i spillet, og har spillet Counter Strike i en lang årrække. De kan derfor tilbyde hjælp og vejledning til dygtiggørelse samt andre aspekter i spillet såsom; våbenbrug, excecutes, løbemønstre, effektiv kommunikation,  problemløsning og roller mm.

Fortnite

Fortnite er et relativ nyt spil. Spillerne vil til træning få værktøjer og teknikker til hvordan de kan dygtige gøre sig. Derudover bliver meget af fokusset lagt på, kommunikation og analyse af ens spilsessioner. Mange aspekter kan drages fra CS:GO over til Fortnite, såsom kommunikation, strategi, overblik og våbenbrug.

Det er muligt at spille solo, duo eller squad, alt efter hvor mange der er til træning, og hvad den givne træning tager udgangspunkt i.

Vi spiller primært på PC til træning!

Medlemskab og kontingent 

Derfor vil nu også tilbyde et decideret medlemskab af Odense Esport, som blandt andet giver ret til:

• 2 gange træning om ugen – med mulighed for at yderlig udvidelse

• Deltagelse i udvalgte online turneringer

• Deltagelse på Odense Esport teams

• Deltagelse i diverse klubarrangementer

Det kan man, når man træner flere sammen, og mere sammen. Vi har oprettet en række hold(CS:GO), som vi kender det fra traditionel sport. Så man træner i dem fast. Hold bliver hele tiden oprettet når der er nok medlemmer til det!

Medlemskabet koster 249 kr. ved månedlig betaling eller 199 pr. måned ved kvartalsvis betaling. Der er ikke træning i juli. Køber man således et 3-måneders medlemskab 1. juni koster det 3*199 kr. og gælder for juni, august og september.

Prøvetræning

Du er velkommen til at prøve at træne med en gang, for at finde ud af om det er noget for dig.

Når du er medlem hos Odense Esport, har du mulighed for at få rabat hos vores samarbejdspartnere og i vores webshop. Vi forsøger også at skabe et aktivt miljø rundt om vores esports-træning med fx forældremøder, videoaftner, LAN-deltagelse og meget mere.

Vi råder over nogle af de bedste pcere på markedet samt skærme. Til prøvetræningen er der mulighed for at låne mus, musemåtte, keyboard og headset. Medbring blot egen Steam-konto med CS:GO på eller en Epic games konto med Fortnite.

Ønsker man en prøvetræning er det meget vigtigt man skriver til vores Coach Bjørn, bg@odense-esport.dk, så vi sikrer at der er en computer når I kommer til prøvetræning.

Pris

Priserne er 249,- for én måned, og 199,- pr. måned for 3 måneder.

Ved indmeldning kontakt Coach Bjørn på bg@odense-esport.dk.

Sted:

Kottesgade 2

5000 Odense C

(Ved HF bygningen)

Det er på 1.sal, op ad den store trappe og rundt til højre.

Kontakt:

Coach Bjørn via bg@odense-esport.dk

Udmelding

Udmelding sker via Bjørn, bg@odense-esport.dk.

Noter fulde navn på spiller, samt fra hvilken dato, I ønsker udmeldelsen.