Træning i Odense Esport

 

Træning hos Odense Esport


Du kan træne hos Odense Esport tirsdag, onsdag og torsdag i tidsrummet fra 16.30 til 19.30.
Træningen foregår vha. kontingent som enten kan betales på månedlig basis eller 3. Måneders basis.

Er man ikke interesseret i et kontingent er der også mulighed for at benytte vores klippekortsystem. Her kan man købe 10 klip, svarende til 10 træningslektioner á 1,5 time. Eksempelvis fra 16.30 til 18.00 eller fra 18.00 til 19.30.

 

Hvad kan du træne hos Odense Esport?

Counter-Strike: Global Offensive

Den træning vi udbyder i CS:GO er både rettet til den enkelte spiller, men også med fokus på hvad det vil sige at spille på et hold.
Spillerne får værktøjer og teknikker, som der kan bruges til dygtiggørelse, men bliver samtidig klædt på til at spille på et hold samt være en god holdkammerat.

Vores trænere har selv stor erfaring og indsigt i spillet, og har spillet Counter Strike i en lang årrække. De kan derfor tilbyde hjælp og vejledning til dygtiggørelse samt andre aspekter i spillet såsom; våbenbrug, excecutes, løbemønstre, effektiv kommunikation,  problemløsning og roller mm.

Fortnite

Fortnite er et relativ nyt spil. Spillerne vil til træning få værktøjer og teknikker til hvordan de kan dygtige gøre sig. Derudover bliver meget af fokusset lagt på, kommunikation og analyse af ens spilsessioner. Mange aspekter kan drages fra CS:GO over til Fortnite, såsom kommunikation, strategi, overblik og våbenbrug.

Det er muligt at spille solo, duo eller squad, alt efter hvor mange der er til træning, og hvad den givne træning tager udgangspunkt i.

Vi spiller primært på PC til træning!

Medlemskab, kontingent og klippekort
Vores klippekortsløsning var et resultat af den begrænsede kapacitet, som vi havde i begyndelsen, da vi åbnede for træning i oktober 2017. Planen var hele tiden at udvide. Det har vi nu gjort, og råder vi over 30 PCere. Det giver nye muligheder.
Derfor vil nu også tilbyde et decideret medlemskab af Odense Esport, som blandt andet giver ret til:

• 3 gange træning om ugen – med mulighed for at yderlig udvidelse
• Deltagelse i udvalgte online turneringer
• Deltagelse på Odense Esport teams
• Deltagelse i diverse klubarrangementer

Det kan man, når man træner flere sammen, og mere sammen. Vi opretter således en række teams, som vi kender det fra traditionel sport. Og vi skaber en rød tråd til vores ‘pro’ teams. Det sker ved at de (pro’erne) oftere spiller sammen med de yngre medlemmer, og at man har chancen for at spille sig ind på vores ‘pro’ teams.

Medlemskabet kommer til at koste 249 kr. ved månedlig betaling eller 199 pr. måned ved kvartalsvis betaling. Hertil kommer et førstegangs-oprettelsesgebyr på 40 kr. Der er ikke træning i juli. Køber man således et 3-måneders medlemskab 1. juni koster det 3*199 kr. og gælder for juni, august og september.
Benyttes der klippekort, gives der ikke mulighed for at deltage i turneringer.

Prøvetræning
Du er velkommen til at prøve at træne med en gang, for at finde ud af om det er noget for dig.
Når du er medlem hos Odense Esport, har du mulighed for at få rabat hos vores samarbejdspartnere og i vores webshop. Vi forsøger også at skabe et aktivt miljø rundt om vores esports-træning med fx forældremøder, videoaftner, LAN-deltagelse og meget mere.
Vi råder over nogle af de bedste pcere på markedet samt skærme. Til prøvetræningen er der mulighed for at låne mus, musemåtte, keyboard og headset. Medbring blot egen Steam-konto med CS:GO på.

Pris
Priserne er 249,- for én måned, og 199,- pr. måned for 3 måneder.
En lektion koster 50 kr. Et klippekort med 10 klip koster 400 kr., og kan købes her: www.odense-esport.dk/shop.(Klippekortet er bundet til én spiller)
Indmeldelses gebyr: 40kr.

Ved indmeldning kontakt Coach Jeppe på jsc@odense-esport.dk.

Sted:
Kottesgade 6-8
5000 Odense C
(Hos HF & VUC Fyn)

Det er på 2.sal, kig efter de store skydedøre af glas.

Kontakt:
Coach Jeppe Christensen via jsc@odense-esport.dk

 

Share This