HJEMMESIDE-BILLEDER-TIL-OES
Esport Events

1. Skab Kontakten

hej@odense-esport.dk

Giv os et kald eller skriv til os på mail – så sammensætter vi et fedt Esport Event til jer. Vi sidder klar til at tage i mod jeres opkald og mails.

2. Vi Leverer og Opsætter

Vi pakker varevognen med vores fedeste udstyr, står for alt – så dit Esport Event spiller bedst muligt.

3. Vi Afvikler

Når vi har pakket udstyret ud til dig eller dine besøgende, så står vi for afvikling af dagen og sørger for en hyggelig dag.

Esport Events af Odense Esport

Vi hos Odense Esport har ikke altid arrangeret og afviklet events, men siden 2017 hvor vi afholdte HK LAN for første gang i Odin Havnepark med mere end 350 gæster, fandt vi vores næste forretningsben, Esport Event. 

Vi har siden 2017 afviklede over 150 events, alt fra kundearrangementer og medarbejderdage til Fortnite Fever i storcentre rundt i landet, hvor alt det bedste fra de forskellige spil bliver serveret på en fed måde – man får workshops, quizzer, præmier, masser af fællesskab, games og konkurrencer. 

Få besøg af nogle af Danmarks bedste Youtubere og spillere til jeres næste Esport Event sammen med Odense Esport.

Hvilke events tilbyder vi?

Fever Events

Fortnite, FIFA og CSGO

Fever Events

Fever Events mere end et bare at spille, det er udviklet både til Fortnite, FIFA & CS:GO. Fever Events er dans, sang, quiz og giver som ingen andre events et fællesskab uden for selve spillet. Fællesskabet og det gode sammenhold.
Læs mere

iRacing Event

Racing Simulator

iRacing Event

Er du til action, adrenalin, hygge, hurtige biler og Esport? Så er iRacing noget for dig. Vi sætter et 'i' foran Racing, så kan du konkurrere mod dine kollegaer eller venner i en fed Racing simulator, hvor hurtigst omgang vinder.

Kundearrangementer

Esport

Kundearrangementer

Book et Esport & Gaming event til dit næste kundearrangement. Det giver konkurrencer, strategi, turneringer og en masse besøgende. Et event tilpasset til hvert venue.
Læs mere

Virtual Reality

Prøv fede spil i VR

Virtual Reality

Prøv det helt nye indenfor Virtuel Reality som er en teknologi, der forsøger at transportere dig ind i en virtuel virkelighed. Kæmp dig igennem Beat Saber universet – se hvem der kan få flest mulige point. VR, er en mere aktiv form indenfor Esport & Gaming, hvor man bruger hele kroppen fysisk, samt bevæger sig meget samtidig med at det er super sjovt!

Medarbejderdag

Gaming og konkurrencer

Medarbejderdag

Mangler du et sted hvor I vil afvikle jeres medarbejderdag. Omdrejningspunktet er naturligvis Gaming og Esport, hvor der vil være fokus på samarbejde, kommunikation og teambuilding.
Læs mere

Børnefødselsdag

Gaming Event

Børnefødselsdag

Kombiner din barns fødselsdag med Fortnite eller FIFA? Odense Esport børnefødselsdage er mere end bare at spille. Mulighed for at få besøg af professionelle spillere eller streamere. Det er spil, leg og sjov som giver et fællesskab uden for selve spillet.
Læs mere

Party Event

Gaming Event

Party Event

Gaming er en fed måde at hygge sig på med sine venner, og vi tilbyder en række forskellige muligheder, hvis I skal holde f.eks. en polterabend, fødselsdag, julefrokost eller bare vil have en god oplevelse med vennerne.
Læs mere

LAN Event

Gaming Event

LAN Event

Har I planer om at afvikle et LAN eller et større gaming event hos jer, så kan vi levere en full-service pakke, som sikrer topkvalitet, god stemning og en super oplevelse for deltagerne.

Skræddersy dit Esport Event

Gaming Event

Skræddersy dit Esport Event

Vi håndplukker nøje det som du har brug for at udstyr og spil til dit arrangement. Der er ingen grænser for hvilke events vi kan afvikle, og vi kan garantere dig et uforglemmeligt event, udover det sædvanlige!
Læs mere

Bootcamp

Skræddersy din egen bootcamp

Bootcamp hos Odense Esport

Bootcamp er en god måde at komme tættere på dine holdkammerater eller have en sjov weekend med vennerne. Du kan skræddersy din egen bootcamp.
Læs mere

Giv os et kald og planlæg dit næste event!

hej@odense-esport.dk

Eller book dit event her..

Odense Esport er en virksomhed med flere forskellige forretningsben, blandt andet esport events. Læs meget mere omkring vores esport events, som vi afvikler rundt i hele landet, samt mulighederne for at leje udstyr.