Spillerside_Banner

Hovedsponsor

Bliv sponsor for Fyns førende esport organisation.

National Partner

Hungry

Hungry er en dansk online takeaway-portal med hovedkontor i Aarhus, som også er en del af Hungry Group der i dag er tilstede i både Danmark. Virksomheden blev etableret tilbage i 2012 og har til formål at give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til Take Away mad opstår. Hungry har et stort netværk med over 1.800 restauranter, som er fordelt i hele Danmark.
Besøg Hungry

AV Center

Vi er én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg, installation, service og udlejning af audiovisuelle (AV) installationer, og vi tilbyder dig en professionel og nærværende kontakt med dine ønsker i fokus. Vi beskæftiger mere end 160 medarbejdere, hvoraf mange har over 20 års erfaring med professionelt AV udstyr, og derfor kan vi med sikker hånd løfte enhver opgave på området.

Enjoy Sport

Enjoy Sport er webshoppen hvor du kan købe godt sportstøj til dig selv, din klub, din forening eller din arbejdsplads. Her finder du et bredt udvalg af sportstøj lige fra løbetøj til spillesæt, som er udviklet specielt til fodbold og håndbold. Vi tilbyder bl.a. sportstøj fra det tyske kvalitets sportsmærke JAKO og det italienske mærke Max Sport.
Besøg EnjoySport

City Partner

Partner