Carlsberg Sport

Carlsbergdanmark.dk

Carlsberg SPORT henvender sig til unge mænd, der ikke er bange for at afprøve nye grænser, og som altid går efter det bedste. Carlsberg SPORT er både til den sportsaktive, men også til hverdagens velfortjente breaks.

Cabinn

Cabinn.com

CABINN-hoteller: Bedste beliggenhed og pris
Skal du udforske de store danske byer, finder du ikke et bedre sted at starte end CABINN. Og det gælder, uanset om du checker ind på vores hoteller i KøbenhavnAarhusAalborgEsbjerg eller Odense. For selvom hotellerne er forskellige, er konceptet det samme: byens bedste beliggenhed til byens bedste pris.

!Solid

Solidmen.com

Solid er et stærkt skandinavisk, brand med fingeren på pulsen.
Solid er ukompliceret mode til unge mænd, inspireret af tidens aktuelle trends. Udtrykket spænder fra det minimalistiske, rene nordiske look, til det mere sofistikerede og detalje-orienterede. Solid er trend-orienterede elementer med friske, innovative detaljer og stærke grafiske elementer.

Jump eSport

Jumpesport.dk

JUMP eSport ApS hjælper start-up virksomheder inden for esport med at nå deres mål og visioner. De har stor erfaring med ledelse, strategi, esport og har faciliteterne til at bringe virksomheder videre.

Enjoy Sport

Enjoysport.dk

Enjoy Sport er webshoppen hvor du kan købe godt sportstøj til dig selv, din klub, din forening eller din arbejdsplads. Her finder du et bredt udvalg af sportstøj lige fra løbetøj til spillesæt, som er udviklet specielt til fodbold og håndbold. Vi tilbyder bl.a. sportstøj fra det tyske kvalitets sportsmærke JAKO og det italienske mærke Max Sport. JAKO er Tyskland største på holdidrætten. Kvaliteten er i top og JAKO er rigtig gode til at lave sportstøj.

Ovethi – Dansk Dæk Service

Ovethi.dk

A/S Ovethi – Dansk Dæk Service blev grundlagt i 1954 og er lagerførende inden for så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker og rullende serviceværksteder. Virksomheden leverer desuden alle de serviceydelser, der relaterer sig til dæksalg: Fra akuthjælp på stedet til rådgivning vedr. ’problembiler’, baseret på flere hundrede års samlet viden og knowhow om dæk. Døgnet rundt kan Ovethi’s servicevogne tilkaldes, og i alle landets afdelinger står servicepersonale altid parat til at klare enhver forefaldende serviceopgave.

#citypartner

Kvickly – Vi handler om dig

Kvickly.dk

Som Danmarks største supermarked er vi med til at holde hjulene i gang hos mange af landets store og små avlere og støtter ildsjæle i produktionen af bedre fødevarer. Så noget af frugten og det grønne eller nogle af kødvarerne, du finder i din nærmeste butik, kommer måske fra markerne lige i omegnen. Det er mere bæredygtigt. Og så smager varer, der er i højsæson, nu én gang allerbedst.

 

#citypartner

AV Center

Avcenter.dk

Vi er én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg, installation, service og udlejning af audiovisuelle (AV) installationer, og vi tilbyder dig en professionel og nærværende kontakt med dine ønsker i fokus. Vi beskæftiger mere end 160 medarbejdere, hvoraf mange har over 20 års erfaring med professionelt AV udstyr, og derfor kan vi med sikker hånd løfte enhver opgave på området.

 

Share This