Sponsor_banner

Hovedsponsor

Jolly Cola

Jolly er et dansk brand, som tilbyder danskerne flere smagfulde produkter indenfor læskedrikskategorien og distribueres i de danske supermarkedskæder.

Jolly Cola blev første gang introduceret tilbage i 1959 med formålet om at skabe Danmarks helt egen cola som et modtræk til de internationale læskedriksproducenter, og produceres i dag af A/S Bryggeriet Vestfyen.

Er at være en del af den danske hygge, de danske traditioner og de originale øjeblikke.

Jolly Cola er en ægte dansk original.

National Partner

CABINN Hotels

Skal du udforske de store danske byer, finder du ikke et bedre sted at starte end CABINN. Og det gælder, uanset om du checker ind på vores hoteller i København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Odense. For selvom hotellerne er forskellige, er konceptet det samme: byens bedste beliggenhed til byens bedste pris.
Besøg CABINN

Hungry

Hungry er en dansk online takeaway-portal med hovedkontor i Aarhus, som også er en del af Hungry Group der i dag er tilstede i både Danmark. Virksomheden blev etableret tilbage i 2012 og har til formål at give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til Take Away mad opstår. Hungry har et stort netværk med over 1.800 restauranter, som er fordelt i hele Danmark.
Besøg Hungry

NOCCO

NOCCO er en velsmagende funktionel drik, som er udviklet af den svenske sundheds- og fitnessorienterede virksomhed No Carbs Company. No Carbs Company lancerede sit første produkt i december 2014 og findes i dag på over 30 markeder.
Besøg Nocco

Enjoy Sport

Enjoy Sport er webshoppen hvor du kan købe godt sportstøj til dig selv, din klub, din forening eller din arbejdsplads. Her finder du et bredt udvalg af sportstøj lige fra løbetøj til spillesæt, som er udviklet specielt til fodbold og håndbold. Vi tilbyder bl.a. sportstøj fra det tyske kvalitets sportsmærke JAKO og det italienske mærke Max Sport.
Besøg EnjoySport

City Partner

Partner