OES HOLDET

Om Odense Esport

Odense Esport en af Danmarks førende organisationer som har forskellige esports spil under vingerne.
Fælles for vores eliteteams er, at målet er at være del af top 10 i DK. Desuden tilbyder vi træning til alle der har lyst til at blive bedre, samt går vi ind for sund esport.

Vi træner i flere forskellige spil, så der er noget for hver en smag. Vi tilbyder både fysisk & online træning, hvor alle har muligheden for at blive en del af vores klub, hvor man kan dele ens interesser med nye mennesker – hertil har vi vores esportslokale med over 30 gamercomputere og dertil det bedste gamerudstyr.

Vi afvikler esport events for alle, alt fra kundearrangementer og medarbejderdage til Fortnite Fever i storcentre rundt i landet, hvor alt det bedste fra de forskellige spil bliver serveret på en fed måde – man får workshops, quizzer, præmier, masser af fællesskab, games og konkurrencer. Vi får besøg af nogle af Danmarks bedste Youtubere og spillere.

Odense Esport er hele Odenses og Fyns esportshold.

 

Historien om Odense Esports logo

Mange har spurgt til, hvad Odense Esports logo egentlig forestiller? I denne video til venstre – fortæller vores Direktør, Jens Martinus Pedersen omkring hele historien.

Historien om at rejse sig igen og børste støvet af.

Flere forskellige forretningsben

Odense Esport er en virksomhed med flere forskellige forretningsben, blandt andet arbejder vi med esport events, Dansk Esport Uddannelse som indeholder kurser og foredrag. Vi har egen klub, hvor du kan dygtiggøre dig og teams som dyster rundt i landet, samt kæmper med i diverse online turneringer. 

Vi har sendt vores PUBG hold til Hviderusland, der kvalificerede sig til Europa League i StarLadder turnering.

Og senest blev vores Rocket League Main hold nr. 2 til det uofficielle Danmarksmesterskab 2020.