HOVEDSPONSOR

Jolly Cola

Jolly er et dansk brand, som tilbyder danskerne flere smagfulde produkter indenfor læskedrikskategorien og distribueres i de danske supermarkedskæder. Jolly Cola blev første gang introduceret tilbage i 1959 med formålet om at skabe Danmarks helt egen cola som et modtræk til de internationale læskedriksproducenter, og produceres i dag af A/S Bryggeriet Vestfyen.

Jolly Colas Mission:

Er at være en del af den danske hygge, de danske traditioner og de originale øjeblikke. Jolly Cola er en ægte dansk original.
Besøg Jolly Cola

NATIONAL PARTNER

CabiNN

CABINN-hoteller: Bedste beliggenhed og pris Skal du udforske de store danske byer, finder du ikke et bedre sted at starte end CABINN. Og det gælder, uanset om du checker ind på vores hoteller i København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Odense.

Cabinn.com

For selvom hotellerne er forskellige, er konceptet det samme: byens bedste beliggenhed til byens bedste pris.
Besøg Cabinn

Hungry

Hungry er en dansk online takeaway-portal med hovedkontor i Aarhus, som også er en del af Hungry Group der i dag er tilstede i både Danmark. Virksomheden blev etableret tilbage i 2012 og har til formål at give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til Take Away mad opstår. Hungry har et stort netværk med over 1.800 restauranter, som er fordelt i hele Danmark.

Hungry

Derved har Hungry skabt et varieret udvalg for deres kunder, når de bestiller via website eller mobil app. “Næsten for nemt”
Besøg Hungry

BoomBoom.GG

Hos BoomBoom.gg kan man købe gaming computere og udstyr, bygget af dygtige specialister i Odense. Hele deres sortiment er grundigt gennemtestet, og de benytter nyeste teknologier for at kunne bygge markedets bedste gaming maskiner med maksimal ydeevne til både proffer og almene gamere.

BoomBoom.GG

Du kan få rabat hvis du er medlem hos Odense Esport og køber dit udstyr hos BoomBoon.GG. 15%
Besøg BoomBoom.GG

Enjoy Sport

Enjoy Sport er webshoppen hvor du kan købe godt sportstøj til dig selv, din klub, din forening eller din arbejdsplads. Her finder du et bredt udvalg af sportstøj lige fra løbetøj til spillesæt, som er udviklet specielt til fodbold og håndbold. Vi tilbyder bl.a. sportstøj fra det tyske kvalitets sportsmærke JAKO og det italienske mærke Max Sport.

Enjoysport.dk

JAKO er Tyskland største på holdidrætten. Kvaliteten er i top og JAKO er rigtig gode til at lave sportstøj.
Besøg EnjoySport

CITY PARTNER

 

  

AV Center

Vi er én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg, installation, service og udlejning af audiovisuelle (AV) installationer, og vi tilbyder dig en professionel og nærværende kontakt med dine ønsker i fokus. Vi beskæftiger mere end 160 medarbejdere, hvoraf mange har over 20 års erfaring med professionelt AV udstyr, og derfor kan vi med sikker hånd løfte enhver opgave på området.

Besøg AV Center her

 

 

 

Kvickly Skibhusvej

Som Danmarks største supermarked er vi med til at holde hjulene i gang hos mange af landets store og små avlere og støtter ildsjæle i produktionen af bedre fødevarer. Så noget af frugten og det grønne eller nogle af kødvarerne, du finder i din nærmeste butik, kommer måske fra markerne lige i omegnen. Det er mere bæredygtigt. Og så smager varer, der er i højsæson, nu én gang allerbedst.

Besøg Kvickly her

 

  

WiWi Hosting

Vi er et nystartet firma, som har til mål at skaffe kvalitets servere for billige penge. Vi går efter at tilbyde mest for pengene for dem, som kræver high-end CS:GO servere. Fordi serveren er aldrig noget, man skal spare på.

Besøg WiWi Hosting her

 

  

Boxit Odense

 Boxit blev stiftet i 2003 for at dække danskernes behov for mere opbevaringsplads. Boxit er en af de førende virksomheder som beskæftiger sig med udlejning af depotrum og containere rundt i hele landet. Boxit har afdelinger i Odense og Odense C, Esbjerg, Kolding, Århus N, Nørresundby, Aalborg, Hjørring og Risskov. Boxit er dermed til stede mange steder i landet og oppe på tusindvis af depotrum.
 

Besøg Boxit her

PARTNER

 

 

 

LOF Vestfyn

LOF Vestfyn er en offentlig godkendt, folkeoplysende forening. LOF Vestfyn har en bred vifte af forskellige foredrag, kurser og oplevelser i både Assens og Middelfart kommuner. De gør det muligt for borgerne i Assens og Middelfart kommune, at opleve mange forskellige aktiviteter.

Besøg LOF Vestfyn her

 

  

A/S Ovethi – Dansk Dæk Service

A/S Ovethi – Dansk Dæk Service blev grundlagt i 1954 og er lagerførende inden for så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker og rullende serviceværksteder. Virksomheden leverer desuden alle de serviceydelser, der relaterer sig til dæksalg: Fra akuthjælp på stedet til rådgivning vedr. ’problembiler’, baseret på flere hundrede års samlet viden og knowhow om dæk. Døgnet rundt kan Ovethi’s servicevogne tilkaldes, og i alle landets afdelinger står servicepersonale altid parat til at klare enhver forefaldende serviceopgave.

Besøg Ovethi her

 

 

 

Jump Esport

JUMP eSport ApS hjælper start-up virksomheder inden for esport med at nå deres mål og visioner. De har stor erfaring med ledelse, strategi, esport og har faciliteterne til at bringe virksomheder videre.

Besøg Jump Esport her