To hold som vil kæmpe mod den danske top

Odense Esport tager endnu et skridt fremad i esporten med oprettelsen af ​​to Rocket League-hold. Odense Esport har siden juli 2019 ledt efter et Rocket League set-up, som vi tror på kan begå sig internationalt, men stadig har afsæt i vores Odenseanske rødder. Vi har sammensat to stærke line-ups som vi kalder Main & Academy.

Vores Main hold, er tre dedikerede spillere, der matcher hinanden godt og har ambitionerne til at komme langt både nationalt, men også internationalt.

Vores Academy hold, er de lokale helte, hvor alle tre er fra Odense. Samtidigt går to af spillerne på HF Odense, hvor vi bedriver undervisning i dagligdagen.

Omkring de sportslige målsætninger
Odense Esport vil over de næste 2-4 måneder have fokus på at udvikle teamet og organisationen omkring. Holdene skal spille alle signifikante danske turneringer, og så ser vi på mulighederne for at deltage i internationale turneringer.
Begge hold skal allerede d. 20. – 22. september deltage til Dansk Esport Festival LAN 2019.
Odense Esport tror på at blive en del af den danske top i løbet af kort tid. Det en klar fordel, at vi har decimeret den fysiske afstand og kan træne i Odense Esport’s lokaler midt i Odense.

Dansk Esport Festival og kommende turneringer er opvarmning før sommer-OL i 2020 Tokyo, Japan

Holdene kigger frem mod Intel World Open, som er opvarmningen til Sommer-OL 2020 i Tokyo, Japan.

Der vil blive spillet kvalifikations-runder i Katowice, Polen engang i juni måned. Her går vinderne videre til Tokyo, hvor finalerne spilles den 22.-24. juli – og afsluttes lige før de Olympiske Lege starter den 24. juli.

Begge hold vil gøre deres for muligheden, når finalen skal spilles i Tokyo. Og netop dette vil komme vores sponsorer til stor nytte og gavn.

Rasmus ”Dream Damm bliver Odense Esport’s coach for begge hold. Han tror meget på dem og samtidig vil skabe succes til Odense og Odense Esport.

Se interview med Rasmus “Dream” Damm – Coach for Odense Esport her.

Rasmus “Dream” Damm Coach hos Odense Esport siger: “Jeg er stolt af at kunne annoncere at jeg bliver en del af Odense Esport som Team Manager og Coach. Min filosofi matcher godt med Odense Esport’s og jeg glæder mig til samarbejdet. Jeg er også stolt af at kunne annoncere to nye spændende Rocket League hold. Jeg glæder mig til at se, hvor hurtigt vi kan overkomme de små problemer, som et nyt hold kæmper med og får udviklet vores egen spillestil. Muligheden for at være i en position, hvor jeg kan hjælpe seks spillere udvikle sig individuelt, som et hold og på et personligt plan er en spændende udfordring, som jeg ser frem til.”

Main holdet består af:
Jesper “Rawvyy” Schmidt (kaptajn)
Frederik “Cadev” Larsen
Malthe “SaphiiX” Have

Academy holdet består af:
Mads “Barlo” Barlebo (kaptajn)
Mikkel “sir Spooks” Lundgaard
Magnus “Znooper” Pilgaard

Se mere om vores hold her.

Ekstra infomation omkring Rocket League:
– Man spiller 3 mod 3.
– Spillet er en god kombination af hurtige biler og fodbold ”What’s not to like!?
– Et år efter udgivelsen af spillet har spillet mere end 18 millioner brugere.
Rocket League Championship Series Season 8 har en præmiepulje på hele $1,000,000 (ca. 6,7 millioner danske kroner)
– Ved sidste Rocket League Championship Series, var der 96.106 gennemsnitlige seere.