PUBG

Laroan

PUBG SPILLER HOS ODENSE ESPORT

11/02/1998
Min primære rolle på holdet er Scout/Fragger. Det betyder at det er mig, som kører forrest og sikre en sikker rotation igennem banen for resten af holdet. Odense er den første Esports organisation som jeg har spillet under. Derfor har det selvfølgelig været meget spændende og nyt at arbejde med flere mennesker, hvis mål har været at få os som hold til at opnå de bedst mulige resultater. Det giver personligt ekstra energi til ens spil, når man ved man repræsenterer mere end bare sig selv.

HjortdalN

PUBG SPILLER HOS ODENSE ESPORT

12/04/2000
In Game Leader – Odense er for mig blevet lidt af et hjem, det er min første større organisation og den venlighed og proffesionalisme jeg er blevet mødt med har overgået alle mine forventninger. Jeg har udviklet mig ud over alle mine forventninger siden jeg joinede og ser det ikke slutte lige foreløbigt. #WeAreOdense

Krillian

PUBG SPILLER HOS ODENSE ESPORT

05/02/1999
Supporter – Jeg startede med at spille PUBG for hyggens skyld og blev enlig mere og mere bidt af det. Efter noget tid begyndte jeg at gå meget op i den competitive del, Odense Esport var en af de størrere orgs i Danmark inden for pubg og derfor var det selfølgelig også stort for mig at kunne sige jeg nu var en del af den. Det gør mig mere motiveret både fordi jeg har noget og leve op til men også fordi jeg ved der er folk der regner med gode resultater.

PremiBG

PUBG SPILLER HOS ODENSE ESPORT

02/09/2000
Fragger – Jeg startet med at spille PUBG fordi jeg spillet Battle Royale langt før det helt tilbage i Arma 2, hvor jeg så gik videre til H1Z1 og så endte med PUBG, efter first person kom ud i PUBG er jeg blevet helt hooked af spillet, Odense Esports er min første organisation jeg har spillet for, hvilket betyder meget for mig for det giver mig en chance for at vise hvad jeg kan i spillet, og motivere mig til at gøre mig selv til en bedre individuel spiller, så jeg kan udrette de bedste resultater.

Fortnite

t0nse

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

23/11/1998
Mit navn er Tonny “t0nse” Huynh, jeg har spillet Fortnite siden sæson 2 og på konkurrence plan fra  sæson 3 af. Min styrker i Fortnite er mine strategiske  og bryggemæssig evner . Jeg vandt 2000,- kr. til mit første Fortnite lan til ESM. Jeg er glad og stolt over at repræsentere Odense Esport.

Share This