HF Esport afholder Åbent Hus

På denne tid af året vil vi normalt glæde os over at byde velkommen til kommende elever på HF Esport. I år er alting lidt anderledes pga. COVID-19, og derfor foregår vores Åbent Hus virtuelt.

  • Fredag den 22. januar kl. 16.00 – 17.15: klik her
  • Tirsdag den 26. januar kl. 19.00 – 20.15: klik her

Her kan du møde lærere, elever og studievejledere, der vil fortælle alt om hvordan det er at gå på den 2-årige HF Esport, om hverdagen og dine muligheder for videre uddannelse efter HF.

Begge dage starter vi med en fælles velkomst for alle elever på den 2-årige HF, hvorefter vi mødes på et Meet link kun for HF Esport. Der er mulighed for at stille spørgsmål i chatten og blive kontaktet af en studievejleder efterfølgende.

Tilmelding er ikke nødvendigt. Du skal bare klikke dig ind på linket til Google Meet, så ses vi online!

Hvorfor skal man vælge en HF Esport? Se hvorfor her. 
Læs mere omkring HF Esport her.

 

Unik mulighed

Hos HF Esport får du den unikke mulighed for at tage en videregående uddannelse, samtidig med at du kan udvikle dig som esportsudøver. Du vil blive undervist og trænet af dygtige trænere fra Odense Esport, som har de rette kompetencer, så du kan udvikle dig og fokusere på næste niveau.

Vores dygtige trænere som også selv er erfarne gamere! Vi ligger stor vægt på at vores undervisere har den nødvendige viden og erfaring i spillene, så træningen bliver med størst muligt udbytte.

Derudover gør vi meget ud af at dygtiggøre vores trænere i form af kurser og workshops, så vi kan levere den bedste undervisning og træning til jer!
Læringsmålet er at den studerende tilegner sig viden, teori og spilfaglig kunnen, som gerne skulle reflektere i deres spil.

 

Yderligere information, kontakt:
Aske Kiær Isaksen
ai@odense-esport.dk
+45 20 43 58 08

HF & VUC FYN
Helle S. Klodskov
Studievejleder
HHA@vucfyn.dk
+45 51 67 12 64