Ny Rocket League spiller til Odense Esport

Lasse “Jorzen” Jørgensen er ny mand hos Odense Esport, som fuldender holdkortet på vores main hold – Velkommen til Odense!

Vi er super glade for at kunne præsentere sådan en stærk spiller, efter vi sammen med “Jumanji” valgte at opsige samarbejdet.

Igennem en længere process afprøvede vi flere forskellige spillere af. Der var flere gode kandidater til at løfte holdet, men “Jorzen” blev valgt igennem nåleøjet, da hans prøveperiode gik rigtig godt, samt spillet og harmonien kunne mærkes med det samme.

Planen er klar for holdet, hvor den står på en masse træning. Når situationen tillader det, står den igen på bootcamp, så holdet får den bedst mulige optakt til de kommende turneringer, hvor vi blandt andet skal deltage i The Field og RLCS (Rocket League Championship Series).

Udtagelse fra Lasse “Jorzen” Jørgensen
“Jeg har gennem et par måneder snakket og spillet en hel del sammen med Perigee og Systm – og derfor virker det super oplagt, at jeg forsøger mig på hold med disse to fantastiske gutter. Jeg er super beæret over at få muligheden for at spille sammen med Perigee og Systm under Odense Esport – som jeg har fulgt over længere tid og hørt så godt om. Jeg glæder mig til et super samarbejde med Odense Esport, og ikke mindst Perigee og Systm!”

Main holdet består nu af:
William “Systm” Brunhøj (kaptajn)
Lasse “Jorzen” Jørgensen
Jonas “Perigee” Olesen

Ekstra infomation omkring Rocket League:
– Man spiller 3 mod 3.
– Spillet er en god kombination af hurtige biler og fodbold ”What’s not to like!?
– Et år efter udgivelsen af spillet har spillet mere end 18 millioner brugere.
– Rocket League Championship Series Season 8 har en præmiepulje på hele $1,000,000 (ca. 6,7 millioner danske kroner)
– Ved sidste Rocket League Championship Series, var der 96.106 gennemsnitlige seere.

Yderligere information, kontakt:
Aske Kiær Isaksen
ai@odense-esport.dk
+45 20 43 58 08