Snedker skifter til Tricked Esport

Simon ’snedker’ Snedker skifter til Tricked Esport.

Holdejer og direktør for Odense Esport Jens Martinus Pedersen siger ”Med salget af ’snedker’ har Odense Esport definitivt bevist sig selv som organisation. At vi allerede nu kan sælge vores første spiller gør mig stolt. Vi finder og udvikler Esports-talenter samtidig med, at vi har fokus på vores egne sportslige præstationer. Det vil vi fortsat have, og vi gør alt, hvad vi kan for at holde fast i vores aktuelle top 10 placering i Danmark. Vi skal også ud og forsvare ’Odense’ i de turneringer, som vi er med i. Blandt andet WAOO ligaen, hvor vi pt. er nr. 1 og ESEA, hvor vi er med i oprykningskampen til CS:GOs svar på Europa League.

Jens fortsætter ”snedker (17 år) har længe været et af landets største CSGO talenter, og Odense Esport har været meget glade for at have ham i folden. Ikke alene er han en fantastisk spiller, han er også en rigtig god fyr, som bliver savnet. Vi ønsker snedker al muligt held og lykke fremover. Jeg er sikker på, at Tricked Esport er et godt valg for Simon.”

Nu går jagten ind på at finde en robust erstatning for’ snedker’, så Odense Esport fortsat kan levere de sportslige resultater, som Odense Esport sigter mod.

Fakta om Odense Esport

  • Stiftet 2016
  • Aktuel placeret som nr. 8 i Danmark og nr. 139 i verden (CS:GO)
  • Odense Esport har også nogle af Danmarks bedste FIFA spilere, og arbejder på at udvide med nye spiltitler som fx PUBG og LoL.
  • Odense Esport har kontor midt i Odense – Odeons Kvarter 10, 2. sal, 5000 Odense C
  • Odense Esport Tilbyder træning i CSGO
  • Følg Odense Esport på facebook: https://www.facebook.com/OdenseEsport/

For yderlig information

Direktør i Odense Esport ApS, Jens Martinus Pedersen på telefon 26179776 eller via mail jump@jumpesport.dk