Holdbillede:
Fra venstre: Mads ”hug” Hauge, Mads ”madsztw” Damgaard, Berthel ”Typos” Nielsen, Noel ”stylez” Hammer & Mads ”zyp” Hermansen.

Odense Esport dystede med om en præmiepulje på 50.000 DKK til Coolshop GGW #25

CS:GO holdet: Typos, stylez, hug, zyp og madsztw, leverede et nogenlunde tilfredsstillende resultat til CoolshopGGW. Holdet havde på forhånd ikke pålagt sig nogle tårnhøje forventninger, da holdet forsat er meget nyt. Til gengæld havde de en stor forhåbning om at kunne levere nogle gode samt tilfredse resultatet, hvilket drengene fik indfriet, trods lidt af en rutsjebane tur.

Odense Esport var seed 12 til eventet, hvilket var en udmærket bedømmelse af holdet. Vi havde to forholdsvis nemme kampe i gruppespillet, men da den endelig kamp om at blive 1’ere i gruppen skulle spilles, så måtte vi se os slået af den tidligere Odense Esport spiller ’blaq’ og de unge elever fra Campusvejle.

Gruppespillet: 2’ere i gruppen
Odense Esport vs papirfly 16-0
Odense Esport vs Aces 16-2
Odense Esport vs Campusvejle Spar Nord 17-19

Lørdag morgen spiller vi vores første kamp i playoffs mod de ældre herrer fra Moondaddy, hvor blandt andet vores egen head coach Jeppe, CeyL, spiller. Desværre taber vi denne kamp til et bedre spillende mandskab og ryger derfor i lowerbracket, hvor hver kamp er liv eller død.

Playoffs:

Odense Esport vs Moondaddy 10-16

Selvom holdet hurtigt endte i lowerbracket, så var humøret og stemningen blandt holdet stadig rigtig god. Vi vinder vores første kamp forholdsvist nemt, hvilket fører os videre til et returopgør mod CampusVejle Spar Nord, hvor vi i høj grad satsede på revanche. Trods en utrolig tæt kamp dagen forinden, som medførte et nederlag, så vinder vi mod CampusVejle Spar Nord og sendte dem ud af turneringen. Næste modstander var drengene fra selfmade. Vi havde en utrolig god start på CT-siden på banen Inferno, hvor især ‘stylez’ var et bærende element. Vi havde lidt problemer på T-siden, men formåede at samle os og hive sejren hjem.

Vores næste modstander i lowerbracket var Tricked, som var seeded 3 til turneringen. Vi var enormt spændte på især denne kamp, da en stor del af Tricked manskabet er zyps tidligere holdkammerater, således herskerede der også en lille frygt for, om Tricked ville være forberedt på alt hvad vi ville gøre i kampen. Vi ender med at spille Nuke og har faktisk en yderst tæt kamp mod dem – Runderne går frem og tilbage, der er ingen som fører med mere end 2 runder gennem næsten hele kampen. Desværre taber vi en uheldig runde, hvor det står 13-12 i Trickeds favør og det efterlader os på en eco. Alligevel formåede vi at kæmpe os ud i OT(overtid), hvor det er marginaler som gør udfaldet og vi måtte se os slået af Tricked Esport.

Til trods for et nederlag og vi dermed var ude af turneringen, så var drengene selvfølgelig ærgerlige, men samtidigt glade for, at de kunne spille op imod nr. 3 til turneringen. Ifølge spillerne selv, så var det dem selv som tabte kampen og ikke Tricked som vandt den.

Alt i alt ender Odense Esport på en 9-12 plads til CoolshopGGW.

Odense Esport vs Fjerritslev Gymnasium 16 – 8
Odense Esport vs Campusvejle Spar Nord 16-13
Odense Esport vs selfmade 16-13
Odense Esport vs Tricked 17-19

Alt i alt har det været et tilfredsstillende event, for begge parter. Vi formåede at leve op til vores seed, 12, og leverede gode resultater, trods 3 tabte kampe. Drengene holdt hovedet koldt og havde en god mentalitet, selvom de havde ryggen mod muren.

Vi hos Odense Esport har haft en kæmpe fornøjelse at følge drengene og lære dem bedre at kende.

#WeAreOdense #JollyGoodGame