Jolly Cola

JollyCola.dk

Jolly er et dansk brand, som tilbyder danskerne flere smagfulde produkter indenfor læskedrikskategorien og distribueres i de danske supermarkedskæder.

Jolly Cola blev første gang introduceret tilbage i 1959 med formålet om at skabe Danmarks helt egen cola som et modtræk til de internationale læskedriksproducenter, og produceres i dag af A/S Bryggeriet Vestfyen. Jollys mission er at være en del af den danske hygge, de danske traditioner og de originale øjeblikke.

Jolly Cola er en ægte dansk original.

Cabinn

Cabinn.com

CABINN-hoteller: Bedste beliggenhed og pris
Skal du udforske de store danske byer, finder du ikke et bedre sted at starte end CABINN. Og det gælder, uanset om du checker ind på vores hoteller i KøbenhavnAarhusAalborgEsbjerg eller Odense. For selvom hotellerne er forskellige, er konceptet det samme: byens bedste beliggenhed til byens bedste pris.

Hungry

Hungry.dk

Hungry.dk er en dansk online takeaway-portal med hovedkontor i Aarhus, som også er en del af Hungry Group der i dag er tilstede i både Danmark, Irland og Holland.
Virksomheden blev etableret tilbage i 2012 og har til formål at give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til Take Away mad opstår. Hungry.dk har et stort netværk med over 1.500 restauranter, som er fordelt i hele Danmark. Derved har Hungry.dk skabt et varieret udvalg for deres kunder, når de bestiller via website eller mobil app. “Næsten for nemt”

L33T-Gaming

L33T-Gaming.com

L33T-Gaming har fokus på gamers umiddelbare behov.
L33T-Gaming blev etableret i 2016 og er på få år blevet et anerkendt brand i det nordiske gaming community. L33T-Gaming står bag en lang række innovative gaming stole af høj kvalitet, og i dag har L33T-Gaming et bredt sortiment, som også inkluderer udstyr og tilbehør – alt sammen med fokus på ”det perfekt gaming setup”.

Jump eSport

Jumpesport.dk

JUMP eSport ApS hjælper start-up virksomheder inden for esport med at nå deres mål og visioner. De har stor erfaring med ledelse, strategi, esport og har faciliteterne til at bringe virksomheder videre.

Enjoy Sport

Enjoysport.dk

Enjoy Sport er webshoppen hvor du kan købe godt sportstøj til dig selv, din klub, din forening eller din arbejdsplads. Her finder du et bredt udvalg af sportstøj lige fra løbetøj til spillesæt, som er udviklet specielt til fodbold og håndbold. Vi tilbyder bl.a. sportstøj fra det tyske kvalitets sportsmærke JAKO og det italienske mærke Max Sport. JAKO er Tyskland største på holdidrætten. Kvaliteten er i top og JAKO er rigtig gode til at lave sportstøj.

Ovethi – Dansk Dæk Service

Ovethi.dk

A/S Ovethi – Dansk Dæk Service blev grundlagt i 1954 og er lagerførende inden for så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker og rullende serviceværksteder. Virksomheden leverer desuden alle de serviceydelser, der relaterer sig til dæksalg: Fra akuthjælp på stedet til rådgivning vedr. ’problembiler’, baseret på flere hundrede års samlet viden og knowhow om dæk. Døgnet rundt kan Ovethi’s servicevogne tilkaldes, og i alle landets afdelinger står servicepersonale altid parat til at klare enhver forefaldende serviceopgave.

LOF Vestfyn

lof.dk/vestfyn

LOF Vestfyn er en offentlig godkendt, folkeoplysende forening. LOF Vestfyn har en bred vifte af forskellige foredrag, kurser og oplevelser i både Assens og Middelfart kommuner.
De gør det muligt for borgerne i Assens og Middelfart kommune, at opleve mange forskellige aktiviteter.

#citypartner

Kvickly – Vi handler om dig

Kvickly.dk

Som Danmarks største supermarked er vi med til at holde hjulene i gang hos mange af landets store og små avlere og støtter ildsjæle i produktionen af bedre fødevarer. Så noget af frugten og det grønne eller nogle af kødvarerne, du finder i din nærmeste butik, kommer måske fra markerne lige i omegnen. Det er mere bæredygtigt. Og så smager varer, der er i højsæson, nu én gang allerbedst.

 

#citypartner

AV Center

Avcenter.dk

Vi er én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg, installation, service og udlejning af audiovisuelle (AV) installationer, og vi tilbyder dig en professionel og nærværende kontakt med dine ønsker i fokus. Vi beskæftiger mere end 160 medarbejdere, hvoraf mange har over 20 års erfaring med professionelt AV udstyr, og derfor kan vi med sikker hånd løfte enhver opgave på området.

 

#citypartner

WiWi Hosting

WiWi Hosting

Vi er et nystartet firma, som har til mål at skaffe kvalitets servere for billige penge. Vi går efter at tilbyde mest for pengene for dem, som kræver high-end CS:GO servere. Fordi serveren er aldrig noget, man skal spare på.

 

#citypartner

BOXIT

BOXIT Odense

Boxit blev stiftet i 2003 for at dække danskernes behov for mere opbevaringsplads.
Boxit er en af de førende virksomheder som beskæftiger sig med udlejning af depotrum og containere rundt i hele landet.
Boxit har afdelinger i Odense og Odense C, Esbjerg, Kolding, Århus N, Nørresundby, Aalborg, Hjørring og Risskov. Boxit er dermed til stede mange steder i landet og oppe på tusindvis af depotrum.