OeS indgår samarbejde med FIFAMAT

Odense Esport indgår spændende samarbejde

Odense Esport styrker deres profil på de sociale medier, og har således indledt et samarbejde med FIFAMAT, som i skrivende stund har 14.000 følgere på youtube.

Jens fra Odense Esport udtaler ”Vi vil hele tiden styrke vores position på de sociale medier, og youtube er et vigtigt indsatsområde for os. Her kan FIFAMAT tilføre noget ekstra. Så vi er super begejstrede for at FIFAMAT vil være en del at teamet i Odense. I forvejen har vi et samarbejde med SLYFIFA, der også er youtuber med FIFA som sit hovedområde.”

”Vi må erkende, at det ikke er nok for vores samarbejdspartnere, at få deres logo vist i en hal i Sønderjylland. Der skal mere til, og derfor vil man se flere youtubere blive en del af Odense Esport – også inden for andre esports-discipliner.”

Om samarbejdet siger FIFAMAT aka Mathias Emge ”Jeg er sindssygt begejstret over at få muligheden ved at være en del af Odense Esport! Jeg ser frem til og repræsentere dem ved de fremtidige turneringer, og jeg kan ikke vente med og komme i gang! Jeg er her også for og hjælpe med og få bygget deres navn op endnu større via mine seere, og det håber jeg, jeg kan gavne stort med via de sociale medier. Jeg er top motiveret for og vise Odense Esport, at jeg kan gøre en forskel hos dem og det ser jeg frem til!”

Du kan se meget mere til FIFAMAT på hans youtubekanal: https://www.youtube.com/FIFAMAT