I hvert fald for en kort stund, når Coolshop GGW #25 løber af stablen d. 24. – d. 26. januar 2020.

Den odenseanske føniksfugl rejser sig endnu en gang og drager i weekenden mod Aalborg
Her vil Odense Esport dyste med om en præmiepulje på 50.000 DKK til Coolshop GGW #25.

Vi har længe gået med overvejelserne om at have et CS:GO hold under vingerne igen, som vi tidligere er kendt for at have, hvor prominente spillere såsom blaq, snedker, kwezz og røj før har repræsenteret Odense Esport” Udtaler holdejer Aske Kiær Isaksen

Aske fortsætter ”Vi tror helt vildt på de gutter her, som allerede har vist rigtig gode takter i ESEA Advanced samt en god start i JoyBuggy.dk 1. Division”

”Derudover har Odense Esport altid gået efter at finde og udvikle talenter og det er ingen hemmelighed, at vi har ambitioner om at komme helt med frem, hvor det er sjovt og spændende. Både som team og som organisation, så må vi se hvad fremtiden bringer ift. længere aftale

Følgende spillere skal repræsentere Odense Esport til CoolshopGGW #25:

dk Berthel ”Typos” Nielsen, 20 år
dk Mads ”madsztw” Damgaard, 22 år
dk Mads ”hug” Hauge, 20 år
dk Mads ”zyp” Hermansen, 21
dk Noel ”stylez” Hammer, 19 år

Spillerne går normalt under navnet ’Blitzkreig’ i diverse turneringer og kvalifikationer.

Udtalelse fra Blitzkrieg
”Nu har vi været så heldige at lave et kort samarbejde med Odense Esport op til GGW. Det var fra start vores plan at deltage til GGW, selvom vi skulle lægge ud af egen lomme. Vi mener det at tage til lan sammen kan gavne os både ingame, men også på det sociale plan. Odense kan bidrage med et navn at spille under samt noget økonomisk støtte. Det at Odense støtter os gør ligeledes at vi har noget moralsk opbakning, hvilket er nice.”

Hvad er holdets forventninger til GGW
”Hvad angår forventninger til selve GGW, så forventer vi selvfølgelig at klare os godt. Der kommer mange stærke hold som vi håber på at spille op imod eller vinde over. Vi går ikke ind med mentaliteten om at vinder vi ikke, så vi skuffet – Vi er et nyt hold, som kun har spillet sammen i en måneds tid, så vi vil ikke sige, at vi har et mål hvad angår placering til lanet. Vi tager det som det kommer, én kamp ad gangen. ”

Hvordan ser fremtiden ud i forhold samarbejdet med Odense Esport
Vi håber på at kunne fortsætte vores samarbejde med Odense Esport efter GGW, da det altid er dejligt med nogle som går op i, hvad man laver. Det gør det også endnu bedre, at det lidt lokalt – vi er 3 fra Odense og som tidligere nævnt så kan Odense bidrage med nogle ting, som kan gøre os bedre både inden- og udenfor spillet. Desuden kan Odense eksponere os på et andet niveau end hvad vi selv kan.

Klik her for at se vores gruppe til Coolshop GGW #25

Husk endelig at følg vores sociale kanaler og følg vores rejse til CoolshopGGW #25!
Facebook
Twitter
Instagram

For yderlig information kontakt:
Aske Kiær Isaksen, holdejer
ai@odense-esport.dk
+45 20 43 58 08

Holdbillede:
Fra venstre: Noel ”stylez” Hamme, Mads ”hug” Hauge, Berthel ”Typos” Nielsen, Mads ”madsztw” Damgaard & Mads ”zyp” Hermansen.