Sig velkommen til Magnus ”Mek” Ørberg og Julian ”Freq” Thorup til #OESFORTNITE familien.

Mek” og ”Freq” har opnået nogle rigtig gode resultater på det seneste. De sluttede på en 3. plads til den danske Skirmish, nåede finalen i ’Share The Love’ Fortnite eventet og sluttede overall på en 29. plads i Europa i Fortnite World Cup Warmup finalerne, der havde en samlet præmiesum på 500.000 dollars.

Vi har fået følgende ord med på vejen fra de to OES-spillere:

Magnus ”Mek” Ørberg siger:
”Jeg startede på Fortnite, da de udgav deres Battle Royale gamemode. Jeg har spillet competitive spil som fx Counter-Strike, så jeg har et godt indblik på proscenen og hvordan det foregår. Min styrke indenfor Fortnite er helt klart aim og god kommunikation.”

Julian ”Freq” Thorup siger:
”Jeg har spillet Fortnite siden Season 1 og startede competitive i Season 4. Mine styrker i Fortnite er mine mekaniske og strategiske evner. Jeg kom nr. 120 i Winter Royal, kom nr. 3 i den såkaldte “Danish Skirmish” og kom Top-29 i World Cup Warmup. Jeg er glad for at kunne repræsentere Odense Esport.”

David Bertus-Barcza Team Manager hos Odense Esport tilføjer:
“Jeg glæder mig til at arbejde med Mek og Freq. De er meget talentfulde unge spillere og de har en stor fremtid foran dem i den kompetitive Fortnite scene. Fortnite World Cup kvalifikationerne er rundt om hjørnet og vores mål er at repræsentere Danmark i New York City ved finalerne.”

Følg Odense Esport på vores sociale medier for at blive opdateret angående vores Fortnite hold’s resultater.
#OESFORTNITE #JOLLYGOODGAME #VIERODENSE