Det bliver nu muligt at få træning i FIFA hos vores nuværende samarbejdspartner Fyns HF med OB Esport.

Gennem et godt samarbejde mellem Odense Esport, OB og FYNs HF bliver det nu muligt at tage en ungdomsuddannelse, mens man udvikler sig som FIFA-spiller i Odense.

At være en god esportsudøver kræver mange talenter som overblik, planlægning, samarbejde og kommunikation. Det er også kompetencer, som kommer i spil, når man tager en HF-uddannelse, og derfor har OB og Odense Esport nu indgået et samarbejde med FYNs HF, som gør, at FIFA kommer med i deres pakke af HF eSport-tilbud.

Aske Isaksen, salgs- & eventchef hos Odense Esport udtaler: “Det er super fedt, at to af vores samarbejdspartnere som vi har haft årevis, nu går sammen i et stort samarbejde, hvor vi alle tre er med i. Derudover er det et samarbejde vi glæder os enormt meget til, at kunne tilbyde unge FIFA interesseret fra Fyn og Odense. Hvor vores professionelle trænere vil tilrettelægge træningen sideløbende med den almindelige undervisning på HF, samt bootcamps i samarbejde med OB Esport.”

FIFA og samarbejdet med OB Esport har nogle kvaliteter og overlap med sportens verden, som, vi synes, er rigtigt spændende at få ind i uddannelsen. Det betyder, at vi kan arbejde med de unge gamere både i forhold til deres spilforståelse i FIFA, men også lære dem noget om, hvad det er for en verden, som omkredser professionel sport i dag. Selvom de ikke bliver professionelle gamere, er der mange spændende karrieremuligheder inden for den professionelle sports- og esportsverden, som vi glæder os til at præsentere for de unge studerende” siger Mads Knigge, der er Esports-koordinator hos FYNs HF.

For os er det vigtigt, at alle unge drenge og piger har mulighed for at tage en ungdomsuddannelse, som interesserer dem. Med esporten når vi en helt ny målgruppe af unge mennesker, som ellers ikke havde fundet vej til at tage en ungdomsuddannelse. Odense er en rigtig stærk uddannelsesby, og jeg er meget begejstret over, at vi sammen med OB og Odense Esport kan gøre byens samlede tilbud til de unge endnu stærkere, siger Mads Knigge og tilføjer:

Vi er derfor rigtig glade for, at vi med det her samarbejde nu også kan tilbyde de unge gamere en ungdomsuddannelse, der med tilføjelsen af FIFA kan gøre skolegangen mere interessant for dem. At det så ovenikøbet er i vores fede gamer-miljø på HF eSport, hvor der allerede nu er en række CS:GO- og LOL-talenter gør bare, at denne tilføjelse giver endnu mere mening for os.

Udover vil eleverne få en træneruddannelse med licens fra DGI, der giver den studerende mulighed for at blive esportstræner i blandt andet i vores træningstilbud eller hos andre klubber og foreninger,

For at blive optaget på HF eSport skal du have en afgangseksamen (9. – eller 10. klasse). Du vil også komme til en optagelsessamtale, hvor dine studiekompetencer og din motivation for uddannelsen bliver vurderet i samarbejde med underviserne.

Du søger om optagelse via www.optagelse.dk senest den 1. marts 2021.

Yderligere information, kontakt:
Aske Kiær Isaksen
ai@odense-esport.dk
+45 20 43 58 08