Odense Esport styrker indsatsen inden for esportuddannelse- og træning. 

Odense Esport overtager pr. 1.4 2019 Dansk Esport Uddannelse (DEU) og tilhørende aktiviteter. DEU har siden starten i 2017 udviklet og leveret kurser til esportstrænere på videregående uddannelser.

Jens Martinus Pedersen, direktør i Odense Esport udtaler ”Med overtagelsen af DEU styrker vi vores undervisningstilbud. Vi har i forvejen gode tilbud og aktiviteter inden for uddannelse og træning, og nu kan vi tage næste skridt. Mere konkret kan man forvente, at Odense Esport tager initiativ til en ’Esports – STU’ i Odense og flere tilbud om drift og oprettelse af esport for skoler og foreninger.”

”Desuden vil vi naturligvis videreføre det arbejde og de produkter, som allerede er en del af DEU. Vi tror på, at vi kan indfri det potentiale, som ligger i DEUs koncepter og kundeportefølje.” Slutter Jens Martinus Pedersen.

Mads Andreasen fra DEU tilføjer “Jeg er overbevist om, at Odense Esport med deres ekspertise og netværk, er de rette til at videreføre de værdier og koncepter, der er udviklet i DEU. Odense Esports er den naturlige arvtager til at løfte DEU’s aktiviteter til et nyt niveau til glæde og gavn for esportens aktører. Jeg og teamet bag DEU ønsker Odense Sport tillykke med overtagelsen, og vi glæder os til følge med på sidelinjen.”

Om Odense Esport

Odense Esport blev stiftet i 2016 og har siden stiftelsen drevet professionelle esport teams, udviklet state-of-the art undervisningskoncepter og udviklet innovative events. Herunder Fortnite Fever og FIFA Fever. Desuden stod Odense Esport for LAN-delen under Odincon 2018. I alt har Odense Esport 15 ansatte fordelt på administrative medarbejdere, eventmedarbejdere, esport-trænere samt spillere.

Odense Esport: www.odense-esport.dk
DEU: www.deu.dk

FOTO: Mads Andreasen (DEU) til venstre og Jens Martinus Pedersen (Odense Esport) til højre.