Odense Esport har indgået et samarbejde med Odense Sport & Event om at arrangere det store LAN-arrangement på ODINCON, hvor finalen i verdens største Counter-Strike-turnering også afholdes.

ODINCON, Odenses store gaming-konference, vender tilbage i år med finalen i verdens største Counter-Strike: Global Offensive-turnering. Som en del af ODINCON arrangerer Odense Esport et stort LAN, hvor man kan tage sin computer med og spille med sine venner samt hundredevis af andre deltagere på samme netværk.

– Det bliver stort. Vi har 1.200 kvadratmeter til rådighed og en lang række turneringer i flere forskellige spil – for eksempel de populære spil, CS:GO, Fortnite og League of Legends. Vi arrangerer også turneringer, hvor der er præmier til vinderne. Der er plads til alle slags gamere, siger Jens Martinus Pedersen, direktør for Odense Esport.

En af præmierne er adgang til at se ESL Pro League-finalen, som er finalen iverdens største CS:GO-turnering. Finalen spilles bogstaveligt på den anden side af væggen fra LAN-arrangementet.

Dertil kan man besøge ODINCONsexpo, en udstilling som både byder på kendte YouTubere, nye produkter, sine egne konferencer, konkurrencer og meget andet. Der er naturligvis overnatningsmuligheder for de gæster, der kommer langvejs fra.

– Vores vision har været at skabe et arrangement, der tilbyder alt det essentielle og mere til for alle, der er interesserede i e-sport og gaming. Der er en masse aktiviteter både for casualgamersog dem, der følger de store turneringer i branchen. Og så er det en vigtig del af byens udvikling, fortæller Enrico Augustinus, direktør for Odense Sport & Event og fortsætter:

– Det er vigtigt for os at skabe kulturelle og sociale samlingspunkter i Odense. Vi skal være frontløbere.

Odense Esport er en lokal organisation med rødder i Odense. Derfor vil de ligeledes gerne bidrage til at udbrede kendskabet til e-sport i det fynske. Ifølge Jens Martinus Pedersen er LAN-arrangementet på ODINCON et stort skridt i den rigtige retning:

-Vi vil gerne skabe samme kultur omkring e-sport, som man ser i andre sportsgrene. Det er derfor, vi har indgået samarbejdet med Odense Sport & Event. Vi vil gerne give folk mulighed for at dyrke deres interesse i e-sport på samme måde som alle andre – også her i Odense.

Fakta om ODINCON
ODINCON løber af stablen fra 4.-9. december 2018. Billetsalget starter i september fra www.odincon.eu.

Yderligere information
For yderligere information, kontakt Enrico Augustinus på tlf. 20495619 eller Jens Martinus Pedersen på tlf.2617 9776.