Odense Esport søger Head Coach med ansvar for CS:GO træning og udvikling af vores undervisningsenhed

Odense Esport styrker netop nu organisationen, og søger derfor en Head Coach, der kan undervise i CS:GO og tage ansvaret for den fortsatte udvikling og drift af vores undervisning og uddannelse.

Er du vores næste head coach og CS:GO underviser?

Har du stor erfaring inden for gaming og esport og har du undervist i CS:GO? Brænder du for at undervise både børn og voksne, forstå eleverne og løse deres udfordringer og behov? Trives du i et kvalificeret team med fokus på at formidle din viden og ideer? Så er det måske dig, vi leder efter som skal med på vores team.

Mere konkret søger vi en medarbejder der:

 • Har solide pædagogiske og formidlingsmæssige egenskaber
 • Er god til at lytte og omsætte input til handling
 • Har erfaring med CS:GO på højt niveau
 • Robust kendskab til andre spiltitler som fx Minecraft, League of Legends og Fortnite
 • Kan arbejde udviklingsorienteret og samtidig struktureret
 • Indgå i et team, hvor der er højt til loftet og stor åbenhed
 • Samarbejde i en omgængelig tone
 • Og ikke mindst er kunde- og serviceminded

 

Dine primære arbejdsopgaver

Du får ansvaret for vores undervisningsmiljø, og du kommer til at være en central figur hos to af vores primære kunder. Det betyder at du skal undervise i CS:GO, men også må forvente at koordinere indsatser, hvor der er mange interessenter. Desuden bliver du tovholder i vores egen klub, hvor der er aktiviteter to gange om ugen – både online og on-site. Vi håber også, at du har mod på at give vores event-afdeling en hjælpende hånd i ny og næ.

 

Om dig

Du skal kunne se dig selv i en udviklingsorienteret organisation, hvor tempoet er højt og hvor der arbejdes med flere granater. Samarbejde og kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter for vores arbejde. Vi lægger vægt på et trygt, nært og rummeligt læringsmiljø. Du har flere års erfaring inden for CS:GO – gerne som spiller og som underviser. Du bør dele vores vækstambitioner og vores ambition om at skabe den bedste undervisning for personenerne, du står overfor.

Vi forventer også, at du er motiveret og begejstret for at arbejde i et hurtigt dynamisk miljø, at du trives med at tage ansvar og har en naturlig nysgerrighed over for undervisning og esportsbranchen.

 

Om Odense Esport

Odense Esport blev stiftet i 2016 og har siden oplevet solid vækst. Vores mission er at skabe forpligtende fællesskaber gennem esport. Vi er blandt de førende på Fyn og i Danmark, men har stadig ambitioner om mere. Vi er aktive inden for i alt fem områder – herunder; events, undervisning/træning, hold, turneringer samt uddannelse.

Vi tilbyder både fysisk & online træning. Vores træning finder sted i et esportslokale med over 30 gamercomputere og dertil det bedste gamerudstyr.

Vi mener, at en god arbejdsplads er en arbejdsplads, der kombinerer dygtige kolleger med solidt arbejde i et uhøjtideligt miljø.

 

Løn

 • Løn- og ansættelsesforhold efter kvalifikationer.
 • Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2021 eller gerne før.
 • Ansøgningsfristen er fredag den 15. oktober 2021.
 • Stillingen er i udgangspunktet berammet til 30 timer pr. uge.

 

For yderligere information

For mere information eller spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte forretningsfører Brian Jensen på brian@odense-esport.dk eller telefonnummer +45 28 55 60 28