Nyt Fortnite hold med Odenseanske rødder

Odense Esport er utrolig glade og stolte over, at være tilbage i Fortnite universet med et nyt professionelt hold.

Odense Esport har tidligere haft professionelle Fortnite spillere, såsom Bergholdt, Dimmi, freq og t0nse hvor sidstnævnte blev hentet af Copenhagen Flames.

Dette talentfulde Fortnite hold er blevet hentet op via. vores samarbejdspartner HF & VUC FYN, hvor alle tre spillere går på esportslinjen, som vi bedriver i dagligdagen hvor bl.a. vores head coach, Jeppe, står for undervisningen.

Vi har længe gået med overvejelserne om at få et Fortnite hold ind under vingerne igen, som vi tidligere er kendt for at have, hvor prominente spillere såsom Bergholdt og t0nse før har repræsenteret Odense Esport” Udtaler holdejer Aske Kiær Isaksen

Aske fortsætter ”Derudover er vi utrolig stolte over at kunne præsentere lige netop dette Fortnite hold, da det er tre gutter der til daglig går på Fyns HF esports linje, som vi bedriver. Udover at de skal repræsentere Odense Esport i nationale og internationale turneringer, vil både Anton og Carl fungere som Fortnite undervisere i vores klub, som skal være med til at dygtiggøre vores unge spillere.”

Main holdet består af:
dk Emil ”Slugg” Jelager
dk Anton ”Maskin” Vølding
dk Carl “Zyl3nc” Jørgensen

Emil ”Slugg” Jelager holdets kaptajn hos Odense Esports nye Fortnite hold siger: “Maskin, Zyl3nc og jeg er super stolte af at skulle repræsentere Odense Esport i det kommende år! Vi er super spændte på, hvad fremtiden bringer og vi er sikre på at Odense Esport er det rette sted vi er landet. 

Fun fact: Carl “Zyl3nc” Jørgensen er en kendt herre til de lokale events på Fyn, hvor han tidligere har vundet turneringen ved 24-timers LAN’et hos Korup Kultur- & Idrætscenter som vi var med til at arrangere og afvikle. Derudover er Carl også blevet trænet i vores klub.

For yderlig information kontakt:
Aske Kiær Isaksen, holdejer
ai@odense-esport.dk
+45 20 43 58 08

 

Se annonceringsvideo her:
New Fortnite Team Announcement – Odense Esport

 

Følg Odense Esport på vores sociale medier for at blive opdateret angående vores Fortnite hold’s resultater.

#OESFORTNITE #JOLLYGOODGAME #VIERODENSE

Holdbillede:
Fra venstre: Carl “Zyl3nc” Jørgensen, Anton ”Maskin” Vølding & Emil ”Slugg” Jelager.