Odense Esport er stolte over, at præsentere et helt nyt og unikt line-up i Player Unkonwn’s Battlegrounds (PUBG)

Jens Martinus Pedersen, indehaver af Odense Esport siger ”Vi har siden august 2017 ledt efter et PUBG set-up, som vi med afsæt i vores Odenseanske rødder, tror på kan begå sig internationalt. Vi har fået mange henvendelser, gode tilbud, men vi har haft is i maven, og selv sammensat præcist det line-up, som vi tror på kan give succes til Odense og Odense Esport.”

Jens Martinus fortsætter ”PUBG er en voldsomt interessant spiltitel. Selv i Beta-versionen har det tiltrukket millioner spillere, store præmiepenge og har siden juli kontinuerligt været i top 3 (foran blandt andre CSGO og FIFA) over de mest streamede spil på twitch.tv, som er en online tv-platform med mere end 100 millioner brugere. Og netop det vil komme vores sponsorer til stor nytte og gavn. ”

Omkring de sportslige målsætninger siger Jens ”Over de næste 3-6 måneder er der fokus på at udvikle teamet og organisationen omkring. Vi skal spille alle signifikante danske turneringer, og så ser vi på mulighederne for at deltage i internationale turneringer. Jeg tror vi kommer ind i den absolutte danske top i løbet af kort tid. I det spil er det en klar fordel, at vi har minimeret den fysiske afstand og kan træne i Odense Esports lokaler midt i Odense.”

Emil ‘complex1t’ supplerer “Jeg er meget begejstret for aftalen med Odense Esport. Teamet blev fundet gennem Odense Esport, og vi har spillet sammen i en måneds tid, og vi allerede har opnået fine resultater. Jeg glæder mig over, at vi har faciliteter hos Odense Esport som gør, at vi kan udvikle os som spillere såvel som team. Vi har et rigtig stærkt team og tror helt bestemt, at vi kan udfordre toppen af dansk PUBG.”
Odense Esport / PUBG Line-up

Jonas ”PlayerJones” Bossen, 18 år

Stefan ”Techniqueee”, 21 år

Mathias “StakeMannn” Seedorf, 21 år

Emil ”complex1t” Jepsen, 24 år

Fakta om PUBG

Battle Royale Spil – alle mod alle spil, hvor op mod 100 spillere dyster om at vinde. Last Man Standing.

Spilles oftere og oftere hvor teams af fire spillere spiller mod andre teams.

Største præmiepulje hidtil: 1.3 millioner kr. IEM OAKLAND, november 2017

Link: https://www.playbattlegrounds.com/main.pu

Fakta om Odense Esport

Odense Esport er stiftet i 2016 og er Odenses og Fyns førende Esports team. Odense Esport er hjemsted for et CSGO team, der pr. er nr. 10 i Danmark samt to FIFA-spillere i top 15. Desuden tilbyder Odense Esport træning for breddespillere i lokalerne i Odeons Kvarter

Kontakt 

Jens Martinus Pedersen via 26179776 eller jump@jumpesport.dk