Et hold som vil kæmpe mod den danske top

Odense Esport er utrolig glade for at endnu engang at kunne præsentere et Rocket League hold. Odense Esport har tidligere haft to Rocket league hold under vingerne, hvor vores seneste main hold vandt sølv til det uofficielle Danmarksmesterskab 2020, så der er naturligvis store forventninger til det nye mandskab.

Holdet vi har hentet ind er kendt under navnet “Smørrebrød Squad” som vi tror på at kan begå sig internationalt, men stadig har afsæt i vores Odenseanske rødder.

Omkring de sportslige målsætninger
Odense Esport vil over de næste 2-4 måneder have fokus på at udvikle teamet og organisationen omkring. Holdene skal spille alle signifikante danske turneringer b.la. YouSee ligaen, samt vil vi se på mulighederne ift. at deltage i internationale turneringer.

Rasmus ”Dream Damm bliver Odense Esport’s coach endnu en gang for dette hold. Han tror meget på dem og samtidig vil skabe succes til Odense og Odense Esport.

Rasmus “Dream” Damm Coach hos Odense Esport siger: “Jeg er stolt af at kunne annoncere at jeg bliver en del af Odense Esport som Team Manager og Coach endnu engang. Derudover er jeg stolt over at kunne annoncere dette nye Rocket League hold. Jeg glæder mig til at se, hvor hurtigt vi kan overkomme de små problemer, som et nyt hold kæmper med og får udviklet vores egen spillestil. Vi afholdte bootcamp for hele holdet i seneste weekend for at vi kunne komme endnu tættere på hinanden, som jeg tror på vil bære frugt fremadrettet.

Main holdet består af:
William “Systm” Brunhøj (kaptajn)
Tobias “Jumanji” Steenberg
Jonas “Pergiee” Olesen

William “Systm” Brunhøj kaptajn for Odense Esports Rocket League Main, siger: “Det er med stor glæde for os, at kunne repræsentere Odense Esport igennem Rocket League! Vi ser frem til et fantastisk samarbejde mellem os selv og Odense Esport. Vi er spændte, samtidig med at vi glæder os til at komme igang med af udfolde os i den danske liga sæson samt på den internationale scene undervejs i dette samarbejde. Vi er begejstrede for denne mulighed, og glæder os til at komme ud på banen.”

 

Se annonceringsvideoen her. 

Ekstra infomation omkring Rocket League:
– Man spiller 3 mod 3.
– Spillet er en god kombination af hurtige biler og fodbold ”What’s not to like!?
– Et år efter udgivelsen af spillet har spillet mere end 18 millioner brugere.
Rocket League Championship Series Season 8 har en præmiepulje på hele $1,000,000 (ca. 6,7 millioner danske kroner)
– Ved sidste Rocket League Championship Series, var der 96.106 gennemsnitlige seere.