Create your personality – Odense Esport og Solid indgår samarbejde.

Solid er et stærkt og seriøst dansk tøjmærke, der skiller sig ud fra det man ellers ser rundt omkring i gadebilledet. Solid er altid med på den nyeste mode og forhandles i mere end 25 europæiske lande.

Hanne Skov Elgaard, Marketing Manager hos Solid, udtaler

”Esport er en af de mest populære og hurtigst voksende sportsgrene og ved at indgå et samarbejde med Odense Esport rammer vi de unge gamere i deres univers. Odense Esport er et godt match i forhold til vores ønske om, at være synlig for en bred målgruppe af gamere. Samtidig hænger samarbejdet godt sammen med Solid’s payoff, som lyder: ”Createyour personality” og med det menes, at uanset dit personlige jeg, på en hvilken som helst dag, til enhver lejlighed, lige meget hvor du er – så vil Solid være med til at skabe din personlighed. Præcis som gamerne gør det I deres online univers.”

Jens Martinus Pedersen, direktør i Odense Esport siger

”Dette samarbejde er et meget vigtigt skridt for Odense Esport. Jeg er stolt over at et brand som Solid ser og anerkender den værdi, som vores organisation skaber. Og jeg er sikker på, at Odense Esport bliver en god ambassadør for de værdier, som Solid repræsenterer”

 

Om Solid

Solid er et stærkt skandinavisk, brand med fingeren på pulsen.
Solid er ukompliceret mode til unge mænd, inspireret af tidens aktuelle trends. Udtrykket spænder fra det minimalistiske, rene nordiske look, til det mere sofistikerede og detalje-orienterede. Solid er trend-orienterede elementer med friske, innovative detaljer og stærke grafiske elementer.

Om Odense Esport

Odense Esport er en førende dansk esport organisation. Odense, som leverer seriøs esport for alle. Odense Esport råder over teams inden for CS:GO, FIFA og PUBG. Desuden afholder Odense Esport en række events og tilbyder i samarbejde med HF & VUC Fyn træning i et udvalg af Esports discipliner. Vi gør det let at blive bedre.

 


 

Odense Esport and !Solid enter a partnership.

Hanne Skov Elgaard, Marketing Manager at Solid Denmark says:

“Esport is one of the most popular and fastest growing sports and by joining with Odense Esport we hit the young gamers in their universe”.

Jens Martinus Pedersen, CEO at Odense Esport says:

“This partnership is a very important step for Odense Esport. I am proud that a brand like Solid sees and recognizes the value that our organization creates”.

 

For yderlig information kontakt

Jens Martinus Pedersen, jump@jumpesport.dk eller telefon 26179776.

www.odense-esport.dk

www.solidmen.com