Odense Esport og Nordfyns Bank indgår samarbejde med fokus på esport events på Fyn. Første event er allerede planlagt til den 9. juni 2018 i Tarup Center, hvor Nordfyns Bank har deres Tarup-filial.

Til eventet d. 9. juni kan man opleve CS:GO, FIFA og PUBG, og der vil være mulighed for selv at prøve talentet af indenfor de forskellige e-sportsdiscipliner.  Optil selve arrangementet d. 9. juni, som har fået navnet Nordfyns Bank eCUP, bliver der afviklet en række online CS:GO kvalifikationsturneringer, hvoraf flere castes og vises direkte på www.twitch.tv/odenseesport. Det er gratis at deltage i Nordfyns Bank eCUP.

 

Jens Martinus Pedersen fra Odense Esport siger: ”Vi er superglade for samarbejdet med Nordfyns Bank, og at vi allerede nu har et event i kalenderen. Nordfyns Bank er en fremragende partner, som virkelig støtter op om de aktiviteter, de går ind i. Det er en klar fordel for dem, og det er en klar fordel for Odense Esport, og så bliver det til gavn og glæde fro rigtig mange. Odense Esport leverer seriøs esport for alle.”

 

Claus Kruse Nielsen, filialdirektør i Nordfyns Bank følger op ”Med muligheden for at placere en så spændende event i Tarup Center, har vi set det som en naturlig ting, at den lokale bank bakker op om arrangementet. E-sport er blevet utroligt populært og for mig en ny og spændende verden. Vi glæder os til samarbejdet med Odense Esport og i særdeleshed til vores første event her i filialen i Tarup Center.”

Læs mere om Nordfyns Bank eCUP her: www.odense-esport.dk/nordfyns-bank-ecup

 

For yderlig information:

Claus Kruse Nielsen, filialdirektør Nordfyns Bank

Telefon: 59489482

Email: ckn@nordfynsbank.dk

Jens Martinus Pedersen, direktør Odense Esport

Telefon: 26179776

Email: jmp@odense-esport.dk