Odense Esport indgår samarbejde med den svenske sundheds- og fitnessorienterede virksomhed NOCCO

Nu kan vi endelig præsentere NOCCO, som er et sundere alternativ ift. energidrikke, som ny samarbejdspartner til Odense Esport. NOCCO vil forsyne vores forskellige hold, som er over 18 år med funktionelle drikke med fokus på sundhed og fitness.

Aske Kiær Isaksen, daglig leder hos Odense Esport udtaler:
”Jeg er stolt over at kunne kalde NOCCO, vores nye samarbejdspartner, der vil give vores spillere et ekstra boost til træning og i kampe, hvor NOCCO produkter er uden sukker, samt med et fornuftigt vitaminindtag.

Aske tilføjer ”NOCCO bliver en aktiv del til vores events rundt i landet, hvor der vil komme målrettet konkurrencer med henblik på fysisk bevægelse og motion.” 

Samarbejdet vil sætte fokus på spilleres daglige aktivitetsniveau, da de igennem samarbejdet vil få adgang til en personlig træner. Dette har potentialet til at øge spillernes kondition, fysik og dermed deres koncentrationsevne i og uden for spillet.

 

Se annoncerings video her. 

 

Om NOCCO
NOCCO er en velsmagende funktionel drik, som er udviklet af den svenske sundheds- og fitnessorienterede virksomhed No Carbs Company.
No Carbs Company lancerede sit første produkt i december 2014 og findes i dag på over 30 markeder.
NOCCO blev lanceret i Danmark i 2015. Blandt NOCCOs produkter findes: NOCCO med L-leucine, L-valine, L-isoleucin (2500 mg) og 105 mg koffein, hvoraf der er varianter med og uden kulsyre, samt NOCCO med L-leucine, l-valine, l-isoleucine (5000 mg) og uden koffein. Alle NOCCOs drikke er sukkerfrie og sødet med det naturlige sødemiddel sukralose.

 

Yderligere information, kontakt:
Aske Kiær Isaksen
ai@odense-esport.dk
+45 20 43 58 08