Nu får borgerne på Vestfyn, Esport!

Der er for få Esport-tilbud til borgerne i Assens og Middelfart. Derfor vil LOF Vestfyn nu i samarbejde med Odense Esport tilbyde undervisning i den populære gaming sport og holde foredrag for nysgerrige forældre. Første event starter allerede i efterårsferien.

– Vi er meget glade og stolte over, at vi nu kan samarbejde med Odense Esport.
Det er det førende Esport-firma på Fyn, og de har stor viden og ekspertise på området, siger formand for LOF Vestfyn, Søren Edlefsen, og tilføjer:

Det betyder, at vi i Assens og Middelfart kan sætte særlig fokus på Esport, en sport i rivende udvikling, såvel indenfor forskelligt foreningsregi, men også for de mere foreningsløse. Derfor er det vigtigt, at også Assens og Middelfart kommune er med i denne udvikling.

Nysgerrige forældre inviteres med

Samarbejdet mellem LOF Vestfyn og Odense Esport vil både indeholde tilbud til etablering af hold i Esport, samt en foredragsrække for alle med interesse i Esport, og i særdeleshed forældre, som gerne vil forstå deres børns interesse og brug af Esport.

Vi er superglade for at have indgået en aftale med LOF Vestfyn. Vi vil gerne tilbyde vores viden på hele Fyn, hvor LOF Vestfyn både er en velegnet samarbejdspartner, men også en rigtig god sparringspartner. De har stor viden og erfaring i afvikling af kurser og foredragsrækker. Derudover så er både Martin og jeg opvokset i Assens kommune, hvor vi gerne vil hjælpe til, mht. flere aktiviteter og oplevelser, siger salg- & eventchef Aske Kiær Isaksen fra Odense Esport.

 

Om LOF Vestfyn
LOF Vestfyn er en offentlig godkendt, folkeoplysende forening. LOF Vestfyn har en bred vifte af forskellige foredrag, kurser og oplevelser i både Assens og Middelfart kommuner.
Læs mere på deres hjemmeside her.

Om Odense Esport
Odense Esport blev stiftet i 2016 og har siden stiftelsen drevet professionelle esport teams, udviklet state-of-the art undervisningskoncepter og udviklet innovative events. Herunder Fortnite Fever og FIFA Fever. Desuden står Odense Esport bag ‘Dansk Esport Uddannelse‘ og ‘Esport Event‘. I alt har Odense Esport 15 ansatte fordelt på administrative medarbejdere, eventmedarbejdere, esport-trænere samt spillere.


Esport start:
Efterårsferien, mandag d.14. i Tobaksgaarden og i november 2019.
Samarbejdet vil også resultere i afvikling af sessioner og indendørs-events.
LOF Vestfyn omfatter folkeoplysningsaktiviteter i Assens og Middelfart kommuner

Yderligere information kontakt:
– Formand Søren Edlefsen, LOF Vestfyn, mobil 6114 4852, mail: se@mail.dk
– Skoleleder Martin Kristensen, LOF Vestfyn, mobil 3157 9757, mail: vestfyn@lof.dk
– Salg- & eventchef Aske Kiær Isaksen, Odense Esport, mobil 2043 5808, mail: ai@odense-esport.dk

Pressebillede:
Fra venstre: Søren Edlefsen (Formand for LOF Vestfyn), Aske Kiær Isaksen (Salg- & Eventchef, Odense Esport), Martin Kristensen (Skoleleder, LOF Vestfyn)