Odense Esport og Hungry.dk indgår samarbejde, hvor Hungry.dk bliver National partner for Odense Esport

 

Nu kan vi endelig præsentere onlineportalen Hungry.dk som den seneste samarbejdspartner. Vi, Odense Esport, er enormt stolte over at kunne løfte sløret for.

Aske Kiær Isaksen, daglig leder hos Odense Esport udtaler:
”Jeg er super stolt over at et brand som Hungry ser og anerkender den værdi, som vores organisation skaber. Og jeg er sikker på, at Odense Esport bliver en god ambassadør og samarbejdspartner for Hungry”

Aske tilføjer ”Vi afvikler mere end 60 events pr. år, hvor en samarbejdspartner som Hungry vil give en ekstra dimension til vores events med b.la. bidragelse af præmier og give-aways”

 

Udover events vil Hungry også blive synliggjort på vores spiller jerseys, som bæres af vores konkurrencedygtige teams.

 

Om hungry.dk
Hungry.dk er en dansk online takeaway-portal med hovedkontor i Aarhus, som også er en del af Hungry Group der i dag er tilstede i Danmark og Irland.
Virksomheden blev etableret tilbage i 2012 og har til formål at give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til Take Away mad opstår. Hungry.dk har et stort netværk med over 1.500 restauranter, som er fordelt i hele Danmark. Derved har Hungry.dk skabt et varieret udvalg for deres kunder, når de bestiller via website eller mobil app. “Næsten for nemt”
Læs mere om Hungry her

Om Odense Esport
Odense Esport blev stiftet i 2016 og har siden stiftelsen drevet professionelle esport teams, heriblandt OB Esport, udviklet state-of-the art undervisningskoncepter og udviklet innovative events, såsom Fortnite Fever. Seneste afviklet Fynsmesterskaberne i forenings & skole Esport. Desuden står Odense Esport bag ‘Dansk Esport Uddannelse‘ og ‘Esport Event‘.

For yderlig information kontakt:
Aske Kiær Isaksen, daglig leder Odense Esport: 20435808 / ai@odense-esport.dk