Hungry forlænger samarbejdet, hvor Hungry forsat bliver National partner for Odense Esport

 

Vi, Odense Esport, er enormt stolte over at kunne forsætte samarbejdet med Hungry yderligere et år – der har den bedste oplevelse hvad angår bestilling af take away mad.

Brian Jensen, forretningsfører hos Odense Esport udtaler:
”Hungry.dk er en vigtig partner for os på den nationale scene, nem mad er en vigtig del af mange esports relaterede begivenheder og her gør hungry.dk et fremragende arbejde! De har et bredt udvalg der gør at man kan få mad fra alle verdenshjørner leveret til døren. Jeg ser utroligt meget frem til at fortsætte samarbejdet med Hungry.dk

 

Afholdt utallige events, hvor Hungry har været en god medspiller 

Odense Esport som blandt andet er kendt for at afvikle mange esport events, både online og offline. Under corona pandemien har Hungry været en stor og god medspiller, hvor de har givet en ekstra dimension til de online events, hvor man ofte har kunne vinde Hungry gavekort.

 

Om hungry
Hungry er en dansk online takeaway-portal med hovedkontor i Aarhus, som også er en del af Hungry Group der i dag er tilstede i Danmark og Irland.
Virksomheden blev etableret tilbage i 2012 og har til formål at give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til Take Away mad opstår. Hungry har et stort netværk med over 1.500 restauranter, som er fordelt i hele Danmark. Derved har Hungry.dk skabt et varieret udvalg for deres kunder, når de bestiller via website eller mobil app. “Næsten for nemt”
Læs mere om Hungry her

Om Odense Esport
Odense Esport blev stiftet i 2016 og har siden stiftelsen drevet professionelle esport teams, heriblandt OB Esport, udviklet state-of-the art undervisningskoncepter og udviklet innovative events, såsom Fortnite Fever. Seneste afviklet Fynsmesterskaberne i forenings & skole Esport. Desuden står Odense Esport bag ‘Dansk Esport Uddannelse‘ og ‘Esport Event‘.

For yderlig information kontakt:
Brian Jensen, forretningsfører Odense Esport:
brian@odense-esport.dk