Odense Esport og HF & VUC FYN Odense indgår strategisk samarbejde omkring esportstræning.

Gennem længere tid har Odense Esport oplevet stor tilgang af nye medlemmer til esportsafdelingen. Det er en positiv udvikling, som for alvor fik fart efter Odense Kommunes satsning på ESL Pro League og afvikling af esportseventet Odincon i december 2017.

Jens Martinus Pedersen, direktør hos Odense Esport siger:
”Det er et perfekt match. Vi har længe haft et samarbejde med HF & VUC FYN Odense omkring esport, og nu tager vi næste skridt. Odense Esport er vokset ud af rammerne, og nu kommer vi altså til at tilbyde esport undervisning i Odense Esport regi i nogle fantastiske rammer, som kun få i Danmark kan matche.”

Jens fortsætter:
”Undervisningen finder sted på hverdage fra 16.30 til 19.30 og er baseret på klassiske dyder, som vi kender det fra mere traditionel sport. Altså fokus på den enkeltes udvikling og færdigheder under hensyntagen til fællesskabet. Vi har også en høj grad af inddragelse af både medlemmer og eksempelvis deres forældre. Vi tror på, at involvering på tværs af generationer sikrer det bedste udbytte af esport på sigt. Nu har vi de perfekte rammer, som lever 100% op til den standard, vi vil have i vores træning. Vi glæder os til at byde endnu flere medlemmer velkommen.”

Mikkel Winther, HF afdelingsleder fra HF & VUC FYN Odense, siger:
”Vi er enormt stolte af vores nye HF eSportsklasse, som er et helt unikt tilbud. Her får unge med interesse for eSport trænet deres talent samtidig med, at de tager en kompetencegivende ungdomsuddannelse.
Vores nye samarbejde med Odense Esport er afgørende for, at de unge får den rette, professionelle træning sideløbende med de øvrige hf-fag. Hf-lærerne går meget op i at integrere kursisternes spil-kompetencer i den øvrige undervisning, så de oplever en rød tråd under hele uddannelsen.

Derudover kan HF eSportslinjen forhåbentlig også være med at fastholde nogle af de unge, som tidligere har manglet motivation for at komme i gang med en ungdomsuddannelse.”

Fakta om Odense Esport
Stiftet i 2016
Tilbyder træning i CSGO og har aktuelt et hold, som er blandt de 15 bedste i DK. Desuden har Odense Esport et PUBG team og to FIFA spillere.
Desuden afvikler Odense Esport en række esportevents, som fx HK Lan og Odense Esport FIFA Akademi
Hjemmeside: www.odense-esport.dk / Facebook: www.facebook.com/odenseesport

Kontakt
Jens Martinus Pedersen
e-mail: jump@jumpesport.dk
telefon: 26179776