Odense Esport indgår samarbejde med gaming-virksomheden BoomBoom.GG

Nu kan vi præsentere den lokale gaming virksomhed, BoomBoom.GG, som vores nye samarbejdspartner. Det betyder at vi fremadrettet vil bruge BoomBoom.GG gamer udstyr til vores events. Vi, Odense Esport, er super stolte over at kunne løfte sløret for.

Aske Kiær Isaksen, daglig leder hos Odense Esport udtaler:
”Jeg er super glad over at vi har indgået dette stærke samarbejde med BoomBoom.GG, som er lokal forankret her i Odense. Jeg er sikker på, at vi kommer til at lave utrolige spændende ting sammen. bl.a. være med til at styrke vores events med endnu bedre udstyr, samt afvikle sjove events i deres showroom.”

BoomBoom.GG er drevet af entuatiske gamere. De brænder for gaming og gaming-miljøet, og de er altid på forkant, når det gælder ny hardware.

Vi er glade og ikke mindst stolte over, at Odense Esport ville have os med på holdet. Vi er et rigtig godt match. Ligesom Odense Esport har vi store ambitioner, og vi glæder os til sammen at kunne tage esporten på hele Fyn til nye højder.” siger Tobias Rosenqvist, kommunikations ansvarlig hos BoomBoom.GG.

BoomBoom.GG, som har showroom i Odense, var der ingen tvivl, da muligheden bød sig.
Vi har altid vidst, at dette samarbejde gav mening for begge parter. Vi ved, at Odense Esport brænder for gaming-verden og har dygtige, dedikerede mennesker med på holdet. Det glæder vi os til at blive en del af.” lyder det fra Tobias.

 

Rabat ved køb af nyt udstyr

Står du og mangler nyt gaming gear? og er du medlem hos Odense Esport vil du få 15% rabat ved dine køb hos BoomBoom.GG – kontakt Aske fra Odense Esport for at høre mere.

BoomBoom.GG som har showroom i Odense, vil der være mulighed for at se og afprøve udstyret inden køb – de holder åbnet alle dage undtagen om søndagen.

 

Om BoomBoom.GG
Hos BoomBoom.gg kan man købe gaming computere og udstyr, bygget af dygtige specialister i Odense. Hele deres sortiment er grundigt gennemtestet, og de benytter nyeste teknologier for at kunne bygge markedets bedste gaming maskiner med maksimal ydeevne til både proffer og almene gamere.
Deres vision er, at gøre gaming mere tilgængeligt for den almene dansker ved at tilbyde prisstærke computere uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Med det in mente står vi hver dag klar til at yde service i øjenhøjde i vores showroom i Odense, over telefonen eller online.

Yderligere information, kontakt:
Aske Kiær Isaksen
ai@odense-esport.dk
+45 20 43 58 08