Odense Esport forlænger samarbejdet med gaming-virksomheden BoomBoom.GG

 

Vi har forlænget aftalen med vores lokale gaming virksomhed, BoomBoom.GG. Vi forsætter med at bruge BoomBoom.GG gamer udstyr til vores events + der vil komme endnu flere giveaways og præmier fremadrettet fra BoomBoom.GG

Brian Jensen, forretningsfører hos Odense Esport udtaler:
Samarbejdet med BoomBoom er super vigtigt, da de er lokale og har noget virkeligt lækkert gaming gear, som vi blandt andet kan bruge til vores mange events!

BoomBoom.GG er drevet af entuatiske gamere. De brænder for gaming og gaming-miljøet, og de er altid på forkant, når det gælder ny hardware.

BoomBoom.GG, som har showroom i Odense, er glade for at kunne forlænge samarbejdet med Odenses største gaming organisation.
Vi har altid vidst, at dette samarbejde gav mening for begge parter, derfor forsætter vi. Vi ved, at Odense Esport brænder for gaming-verden og har dygtige, dedikerede mennesker med på holdet” lyder det fra BoomBoom.GG.

 

Rabat ved køb af nyt udstyr

Står du og mangler nyt gaming gear? og er du medlem hos Odense Esport vil du få 15% rabat ved dine køb hos BoomBoom.GG – kontakt Brian fra Odense Esport for at høre mere.

BoomBoom.GG som har showroom i Odense, vil der være mulighed for at se og afprøve udstyret inden køb – de holder åbnet alle dage undtagen om søndagen.

 

Om BoomBoom.GG
Hos BoomBoom.GG kan man købe gaming computere og udstyr, bygget af dygtige specialister i Odense. Hele deres sortiment er grundigt gennemtestet, og de benytter nyeste teknologier for at kunne bygge markedets bedste gaming maskiner med maksimal ydeevne til både proffer og almene gamere.
Deres vision er, at gøre gaming mere tilgængeligt for den almene dansker ved at tilbyde prisstærke computere uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Med det in mente står vi hver dag klar til at yde service i øjenhøjde i vores showroom i Odense, over telefonen eller online.

Yderligere information, kontakt:
Brian Jensen
brian@odense-esport.dk
+45 28 55 60 28