Odense Esport indgår unikt samarbejde med Sports Academy Denmark (SAD)

Hos Odense Esport er vores mål at udvikle de dygtigste esportsudøvere, som samtidig er personer med et stærkt fundament for fremtiden, så de klarer sig godt både i og udenfor spillet.

Vores samarbejde med Sports Academy Denmark (SAD) er vi enormt stolte af. SAD er et sportsakademi og efterskole for unge atleter i særklasse. Det betyder, at talenterne kan udvikle sig som atleter på højt niveau, samtidig med de oplever et år på efterskole, som kan hjælpe i deres menneskelige udvikling.

Samtidig kommer atleterne til at være sammen med andre engagerede unge talenter fra andre sportsgrene og få unikke oplevelser sammen med dem på skolen og på tværs af sportsgrene.

Samarbejdet mellem Odense Esport og SAD vil være med til at løfte vores akademi endnu mere og hermed mulighed for at løfte vores professionelle hold på sigt. Og igen er vi med til at forene skolegang og Esport. Undervisningen er tilrettelagt efter, at de unge kan passe skolen, samtidig med de kan deltage i vores klub træning.

Der vil være mulighed for at få esports træning i Counter-Strike, FIFA og League of Legends med de bedste faciliteter på Fyn. 30 toptunet computere og dertil det bedste gamerudstyr.
Som esports atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et fantastisk træningsmiljø i Odense, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Et projekt, der selvsagt også vil være med til at forbedre mulighederne for Odense Esport akademi.

SAD forventer at kunne byde 120 elever velkommen på den spritnye sportsefterskole og hvor rekrutteringen af elever til den nye efterskole er allerede godt i gang.

Om Odense Esport
Odense Esport er en førende esports-organisation som arbejder med events, management, uddannelse og teams. Vi driver nogle af de største events i Danmark, forestår træningen på en række folkeskoler og videregående uddannelser, udviklet state-of-the art undervisningskoncepter og råder over nogle af Danmarks bedste teams blandt andet OB Esport’s FIFA-hold.

 

Yderligere information, kontakt:
Aske Kiær Isaksen
ai@odense-esport.dk
+45 20 43 58 08

Jacob Landtved
Konstitueret Forstander & Udviklingschef
Odense Academy Denmark
jacob@sportsacademydenmark.dk
+45 53 60 05 35