Nyt Fortnite talent med Fynske rødder

Odense Esport er utrolig glade over at kunne tilslutte endnu en spiller til vores portefølje af dedikerede spillere og denne gang, en talentfuld en af slagsen fra Fyn.

Vores nye talentfulde Fortnite spiller er kun 14 år gammel, bliver kaldt ’ADMN’ i spillet og er fra Vestfyn. Til daglig går han i 8 klasse på Strandmølleskolen. Udover at spille competitive Fortnite, så laver han også YouTube hvor han har hele 38.000 abonnenter.

”Jeg er super glad for at kunne præsentere Andreas som ny Odense Esport akademi spiller. Han er utrolig ung, men allerede én moden ung gut. Herudover er det også dejligt, at vi forsætter med at vokse som esports organisation Udtaler dagligleder Aske Kiær Isaksen

 

Kender du ikke vores nye spiller? Kan du følgende ham på nedenstående links:
YouTube – klik her.

Twitch – klik her. 

Vores nye akademi spiller er:
dk Andreas ”ADMN” Nielsen på 14år.

 

Andreas ”ADMN” Nielsen har følgende kommentar:
”Jeg er super stolt over at skal repræsentere Odense Esport som Fortnite spiller og glæder mig til at se hvad jeg kan opnå under deres vinger, er spændt til at se hvad fremtiden bringer når man er med i Fyns største organisation.”

Fun fact: Andreas ”Admn” Nielsen, har faktisk deltaget til et af vores esport events i Tobaksgaarden i Assens. “Esport i sommerferien – Tobaksgaarden” – Her så vi allerede hans Fortnite skills for første gang.

 

For yderlig information kontakt:
Aske Kiær Isaksen, dagligleder
ai@odense-esport.dk
+45 20 43 58 08

Følg Odense Esport på vores sociale medier for at blive opdateret angående vores Fortnite hold’s resultater.

#OESFORTNITE #JOLLYGOODGAME #VIERODENSE