OB Esport skal i gang med sjette sæson af eSuperligaen

Odense Esport har bedrevet OB Esport siden eSuperligaen så dagens lys i efteråret 2018, hvor vi nu skal i gang med sjette sæson. Den igangværende sæson byder på nye sponsorater, trænere, events og meget mere – som vi håber, I vil følge med i.

Den nye sæson af eSuperligaen er netop skudt i gang med første runde i går (tirsdag d. 30-3 2021), hvor OB Esport var oversidder. Men i aften går det løs!
Første kamp er mod AaB, onsdag den 31. marts kl. 18.15 (Viaplay og TV3 Max)

Formatet til kampene: Hver klub stiller med to spillere, der hver spiller én kamp per opgør. Det samlede resultat af de to kampe afgør hvem, der vinder opgøret. Reglen om udebanemål gælder.

Præmiepuljen, som fordeles mellem de otte klubber, der klarer sig bedst, er på hele 365.000 kr., hvilket gør det til den turnering i Danmark, der har den største præmiepulje nogensinde i en dansk FIFA-turnering.

Se video med KAZ (Forventninger til sæson 6 | eSuperliga – OB Esport)

Ændringer i stablen rundt om spillerne til den kommende sæson:

Brian Jensen bliver den nye Team Manager og Jeppe Højfelt er vores nye analytiker & rådgiver.

Vi har tilknyttet Jeppe Højfelt, der sikrer ekspertise og vejledning til spillernes udvikling, som FIFA spillere.
– Jeppe har tidligere været eSuperliga træner i både Vendsyssel & Hobro, han driver derudover DinFIFATræner og har hjulpet flere af nordens bedste spillere.

Spillerne er forsat de samme som i sæson fem af eSuperligaen, hvor følgende vil kæmpe om trofæet og præmiepuljen på 365.000 kr,
Oliver “Don Oli” Mikkelsen
Wali “KAZ” Kazmi
Jonas “Kallestrup” Kallestrup

Ny sponsorere til OB Esport

OB Esport har fået ny hovedsponsor, som er TDC Erhverv, samt den nye sponsor Unit it, og de vil fremadrettet dekorere spillernes venstre arm, mens Middelfart Sparekasse fortsætter på den højre arm.
Læs mere om de nye samarbejdspartnere her

Yderligere information kontakt:
Aske Isaksen – Odense Esport
+45 20 43 58 08
ai@odense-esport.dk

Brian Jensen – Odense Esport
+45 28 55 60 28
brian@odense-esport.dk

#OdenseEsport #obesport