I weekenden den 10.-11. oktober 2020 afholder vi i samarbejde med Ovethi – Dansk Dæk Service, en online CS:GO-turnering under navnet ’Ovethi-dæk.dk eCup’.

 

’Ovethi-dæk.dk eCup’ – facts
– Alle kan deltage.
– Præmiepulje på hele 7.000 DKK, derudover mulighed for at vinde et gavekort til køb af Vredestein-dæk til en værdi af 2.500 DKK.
– Pladserne gives efter ’først-til-mølle’-princippet, og der er i alt plads til 64 hold à fem personer, dvs. op til 320 deltagere pr. kvalifikation.
– 2 kvalifikationsturneringer og én stor finaleturnering.
– Tilmeldingen foregår på www.faceit.com
– Finaleturneringen streames og kommenteres af de 2 kendte danske CS:GO kommentatorer: “VondeCast” & “Quintin” live på vores online TV-kanal: OdenseEsportTV.
– Præmier fra bl.a. Hungry.dk, Jolly Cola og Dæk.dk

Program for turneringen:
Første kvalifikationsturnering lørdag d. 10 oktober: Kl. 12.00 – 18.00
Anden kvalifikationsturnering lørdag d. 10 oktober: Kl. 19.00 – 23.59
Finaleturneringen afholdes søndag d. 11 oktober: Kl. 18.00 til 23.00

Skal du og dit hold tilmeldes og have chancen for at vinde? Så kan du tilmelde dig kvalifikationsturneringerne nedenunder:

Kvalifikation 1

Kvalifikation 2

 

Aktivering af nye målgrupper
Om samarbejdet med Ovethi og turneringen siger Aske Kiær Isaksen, der er salgs- & eventchef hos Odense Esport: ”Vi har samarbejdet med Ovethi og deres webshop-brand dæk.dk siden 2017, og vi er rigtig glade for at kunne lave noget sammen, hvor vi aktiverer Ovethi og esporten. En turnering som ’Ovethi-dæk.dk eCup’ er et rigtig godt eksempel på, at man som virksomhed ønsker at adressere og aktivere nye målgrupper, og det kan Odense Esports event-afdeling hjælpe med. Undersøgelser peger på, at 96% af alle teenagedrenge dyrker esport – og vi er ret sikre på, at en del af dem også får bil og brug for dæk på et tidspunkt.

 

Om Ovethi:
A/S Ovethi – Dansk Dæk Service blev grundlagt i 1954 og beskæftiger i dag godt 70 medarbejdere, fordelt på koncernens 12 afdelinger over hele landet. Virksomheden importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul til alle formål. Til person-, vareog lastvogne, entreprenør samt landbrug, industritrucks og andre specialmaskiner – en gros såvel som detail. Virksomheden er lagerførende inden for så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker og rullende serviceværksteder. Ovethi har branchens nyeste og mest moderne udstyr og lægger altid vægt på muligheder og løsninger, når de hver dag bringer gejst samt stor viden og knowhow i spil i branchens bedste kunderådgivning. Ovethi driver også webshoppen dæk.dk med salg af dæk til private og firmaer.

www.ovethi.dk
www.dæk.dk

For yderligere information:
Aske Kiær Isaksen
ai@odense-esport.dk

+45 20 43 58 08