Du har nu en unik mulighed for at komme til at spille for OB Esport, hvis du er fyldt 16 år og vinder OES & OFK FIFA-finalen – én online kvalifikationer tilbage inden finalen.

 

Udover 1. pladsen, en lækker L33T-gaming gamerstol og kontanter, får du nu tilbuddet om at blive en del af OB Esports FIFA-hold, der har været en fast del af eSuperligaen, som har rullet over tv-skærmen det seneste års tid.

Odense Esport afvikler i samarbejde med Odense FIFA Klub en online FIFA-turnering, som løber over fem lørdage i august, og du kan stadig nå at være med! Du kan købe din billet ved at klikke her.

Hvis du ender i top-4 i en af de fem online kvalifikationer, har du vundet en plads direkte til finaleturneringen, der afvikles på Nature Energy Park lørdag den 7. september.

Der er én onlinekvalifikationer tilbage:

Lørdag den 31. august: https://www.facebook.com/events/316772529264572/

Alle kan deltage, men du skal være fyldt 16 år for at få tilbuddet om en plads på OB Esport-holdet. Hvis du er under 16 år og vinder finaleturneringen, vinder du præmierne og en unik mulighed for at blive opdaget og komme i betragtning, så snart du fylder 16 år.

Udover denne unikke mulighed om tilbuddet om at blive en del af OB Esport mandskabet, så er der også følgende præmier til finale-turneringen:

1 plads:
1.000 kr.
Tilbuddet om en plads på OB Esport mandskabet.
L33T-Gaming E-Sport Gaming Chair. (værdi á kr. 1.999, -)

2 plads:
750 kr.

3 plads:
500 kr.

– Vi ses på Nature Energy Park lørdag den 7. september – hvor du kæmper om at blive en del af OB Esport!

Har du spørgsmål eller brug for yderlig information kontakt:
Aske Isaksen
Telefon: 20 43 58 08
Mail: ai@odense-esport.dk