Kvickly Skibhusvej forlænger samarbejdet og forsætter som Citypartner hos Odense Esport

Kvickly Skibhusvej har endnu en gang valgt at forlænge deres City Partnerskab med Odense Esport. Samarbejdet startede tilbage i vinteren 2018 og vi er rigtig glade for at kunne besvare, og ikke mindst udvikle vores tætte relation. Vi er meget taknemmelige, da Kvickly Skibhusvej blandt andet sørger for en masse frugt og grønt, når vi afholder events her i Odense. På den måde er Kvickly Skibhusvej med til at fremme en af vores kerneværdi, om en sundere tilgang til esport.

Aske Kiær Isaksen, daglig leder i Odense Esport siger: “2020 byder på mange spændende aktiviteter og events, og her kommer Kvickly Skibhusvej endnu engang til at spille en stor rolle. Vi er også rigtig glade for, at vi kan fastholde og udvikle den gode relation, som vi har bygget op siden vinteren 2018.”

Senest var Kvickly Skibhusvej også med, da vi arrangeret og afviklede Fynsmesterskaberne i Esport for foreninger og skoler på Fyn. Her var der gratis frugt til alle besøgende.

Om Kvickly Skibhusvej:

Som Danmarks største supermarked er Kvickly med til at holde hjulene i gang hos mange af landets store og små avlere og støtter ildsjæle i produktionen af bedre fødevarer. Så noget af frugten og det grønne eller nogle af kødvarerne, du finder i din nærmeste butik, kommer måske fra markerne lige i omegnen. Det er mere bæredygtigt. Og så smager varer, der er i højsæson, nu én gang allerbedst.

Besøg Kvickly her