Fortnite

t0nse

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

23/11/1998
Mit navn er Tonny “t0nse” Huynh, jeg har spillet Fortnite siden sæson 2 og på konkurrence plan fra  sæson 3 af. Min styrker i Fortnite er mine strategiske  og bryggemæssig evner . Jeg vandt 2000,- kr. til mit første Fortnite lan til ESM. Jeg er glad og stolt over at repræsentere Odense Esport.

Freq

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

22/12/2002
Hej mit navn er Julian “Freq” Thorup. Jeg har spillet Fortnite siden Season 1 og startede competitive i Season 4. Mine styrker i Fortnite er mine mekaniske og strategiske evner. Jeg kom nr. 120 i Winter Royal, kom nr. 3 i den såkaldte “Danish Skirmish” og kom Top-29 i World Cup Warmup. Jeg er glad for at kunne repræsentere Odense Esport.

Mek

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

20/03/2001
Jeg hedder Magnus “Mek” Ørberg. Jeg startede på Fortnite, da de udgav deres Battle Royale gamemode. Jeg har spillet competitive spil som fx Counter-Strike, så jeg har et godt indblik på proscenen og hvordan det foregår. Min styrke indenfor Fortnite er helt klart aim og god kommunikation.

Dyrvig

FORTNITE SPILLER & STREAMER HOS ODENSE ESPORT

04/03/2003
Mit navn er Sebastian ”Dyrvig” jeg har spillet Fortnite siden midten af sæson 2. Jeg startede på PS4, men er siden hen rykket til pc, dog stadig med controller. Jeg placerede nr. 23 i Scallywag cup. Mine styrker indenfor Fortnite er helt klart mit aim og mine strategiske evner. Jeg er glad og stolt over at repræsenterer Odense Esport.