HF & VUC FYN og Odense Esport forlænger stærkt strategisk samarbejde

 

Siden 2018 har Odense Esport og HF & VUC FYN haft et utrolig stærkt strategisk samarbejde, som blandt andet indebærer esports undervisning for alle esports elever på HF, afvikling af Fynsmesterskaberne for foreninger og skoler, vores eget klubtilbud og meget meget mere.

Brian Jensen, forretningsfører for Odense Esport siger:
Vores samarbejde med Fyns HF betyder meget for mig. Vi har matchende ambitioner for esporten og både elever og ansatte går op i det her projekt. Derfor er det også helt naturligt at vi forlænger samarbejdet med Fyns HF.

Helle Lunderskov, Afdelingsleder, Fyns HF, siger:
FYNs HF er meget glade for det fortsatte samarbejde med Odense ESport. Det giver os mulighed for at have et stabilt uddannelsestilbud der inkluderer eSport. Den tryghed der ligger i stabiliteten er helt perfekt, når man har med unge mennesker at gøre. Vi kan især godt lide, at der er lagt en fornuftig træningsplan med en pædagogisk progression. Det gavner vores elever, der igennem træningen finder motivation til at fuldføre deres HF.

Hos HF Esport får du denne unikke mulighed for at tage en uddannelse, samtidig med at du kan udvikle dig som esportsudøver.
Samtidig på HF Esport får du blandt andet, undervisning 4 timer om ugen, en træneruddannelse, mulighed for deltagelse til forskellige lan events, studietur og online turneringer.
Læringsmålet med HF Esport undervisningen er at den studerende tilegner sig viden, teori og spilfaglig kunnen, som gerne skulle reflektere i deres spil. Du kommer til at game, samarbejde og konkurrere.

Læs mere om HF Esport her

 

For yderligere information kontakt:

Brian Jensen Forretningsfører:
brian@odense-esport.dk

Jeppe Christensen Head coach:
jsc@odense-esport.dk

#OdenseEsport #Undervisning