Året der gik 2020

Året hvor vi som esports organisation og event virksomhed blev hårdt ramt, mange af vores planlagte esport events blev enten aflyst eller rykket til 2021, men vi vil se tilbage på de gode stunder og meget af det kan man læse om her.

2020 var året der startede med en brag af en fest, hvor vi rullede esports events ud i hele landet, alt fra 5 dage I Bruuns Galleri, Esport for Alle med Handicapformidlingen, Fynsmesterskaberne i esport så dagens lys, Fortnite Fever i Spinderiet og Storcenter Nord, samt mange flere events nåede vi inden COVID-19 ramte.

Praktikanter som har gjort et stort indtryk 

Praktikanter som Magnus, Kasper, Maria, Mads og Daniel B.S. er alle personer som har været med til at Odense Esport har forsat sin udvikling i 2020. Alle har gjort et stort stykke arbejde og været en fornøjelse at arbejde sammen med.

Arrangør og afvikler af online europæisk Counter-Strike turnering, med 24 hold fra hele Europa som kørte over 2 måneder fra april til juni. (Phoenix League)

Forlængelse af nuværende samarbejdspartnere; HF & VUC FYN, Odense Boldklub, Kvickly Skibhusvej, AV-Center, Hotel Cabinn Odense og hvor vi kunne byde velkommen til ny sponsorer i WiWi hosting og Hungry

Nye hold til vores team afdeling, blandt andet et CS:GO, Rocket League, Fortnite og FIFA hold.

VI vil se meget frem til 2021, som forhåbentligt er året, hvor vores mange aktiviteter vender tilbage og det ser vi frem til. – Ellers vil vi forsætte med at udvikle nye tiltag.

Rigtig godt nytår til alle derude og pas godt på Jer selv og Jeres nærmeste.

Venlig hilsen

Alle os fra Odense Esport!