Fynsmesterskaberne i esport 2021 afgøres med et brag

Lørdag den 30. januar afvikles Fynsmesterskaberne i Esport for foreninger og skoler på Fyn. Det er 2. gang vi afvikler dette event og allerede nu er der stor efterspørgsel fra hold om deltagelse i både CS:GO, FIFA og LoL.

Sidste år nåede 85 spillere at kvalificere sig til finalerne, og der var over 300 besøgende til det afgørende finalevent. I år forventes endnu flere deltagere, eftersom FIFA er tilføjet som nyt spil, hvor professionelle spillere fra OB Esport vil deltage.
De første 4 indledende runder finder sted fra medio december til medio januar, hvorefter finalisterne er klar til at battle om den eftertragtede titel som Fyns bedste esportshold anno 2021.

Fynsmesterskaberne i Esport afholdes i tæt samarbejde med Odense Esport, der står for opsætning og afvikling af kvalifikationsrunderne, hjemmeside, billetsalg og administration, mens FYNs HF lægger lokaler til finaleeventet.

Derudover deltager eleverne på HF eSport både som spillere og ansvarlige for aktiviteter i EXPO området, hvor gæster blandt andet kan prøve kræfter med VR-briller og at bygge robotter med LEGO mindstorms m.m. Eventet er en integreret del af den 2-årige ungdomsuddannelse HF eSport på FYNs HF, hvor eleverne løbende deltager som hold i store konkurrencer, på messer og LANs. På HF eSport kan eleverne dyrke deres fælles interesse for esport, hvilket giver et unikt fællesskab. Udover de obligatoriske hf-fag modtager eleverne professionel esportstræning af trænere fra Odense Esport samt uddanner sig til DGI esportstrænere.

Vi håber stadig på at kunne afholde det fysiske event, men skulle vi blive ramt af corona-restriktioner, afvikles eventet i et studie på FYNs HF via livestream med kendte kommentatorer. Gæster kan altid følge med på vores online TV-kanal her.

Læs mere om Fynsmesterskaberne her.

Følgende sponsorer er med:
Jolly Cola, L33T-Gaming, Hungry, Hotel CabiNN Odense og Kvickly Skibhusvej.

For yderligere infoformation kontakt:
Helle Klodsskov på tlf. 51 67 12 64 / hha@vucfyn.dk

Aske Kiær Isaksen på tlf. 20 43 58 08 / ai@odense-esport.dk

#OdenseEsport #Fynsmesterskaberne #HFVUC #FYN