CABINN forlænger samarbejdet med Odense Esport til sommeren 2021

CABINN Odense og Odense Esport har siden 2018 haft et tæt samarbejde, som vi er glade for at kunne forlænge endnu en gang.

CABINN Odense som national partner, har også en fast plads på vores nye Odense Esport Jersey, som blandt andet bliver båret af vores unge CS:GO u16 mandskab.

Aske Kiær Isaksen, daglig leder i Odense Esport siger: ”Vi er super glade og stolte over, at vi har forlænget vores gode samarbejde med CABINN Odense endnu engang. CABINN giver de optimale overnatningsmuligheder både til vores ansatte og spillere på farten.

 

Skal du udforske de store danske byer, finder du ikke et bedre sted at starte end CABINN. Og det gælder, uanset om du checker ind på deres hoteller i København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Odense.

Samtidig med er det muligt
at få 15% rabat på din næste CABINN overnatning!
Koden til CABINN’s hjemmeside er: CESPORT
Den giver 15% rabat på alle priser på alle CABINN’s Hoteller.

Besøg CABINN’s hjemmeside her

 

Om CABINN

CABINN har eksisteret i 28 år og er en af de mest innovative virksomheder inden for hotelbranchen. Den danskejede hotelkæde omfatter pt. 11 hoteller i de seks største danske byer: seks i København og et i Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg samt Vejle. I alt ca. 4300 værelser og 10.000 senge.

For selvom hotellerne er forskellige, er konceptet det samme: Byens bedste beliggenhed til byens bedste pris.

#OdenseEsport #SleepGoodPlayGood #Cabinn #Samarbejde