Bekræftet: CS:GO line-up forlænger

Odense Esport og CS:GO teamet forlænger samarbejdet, og begge parter ser frem til at fortsætte de gode takter.

”Da vi i april måned indgik samarbejde med det daværende UNBOUND, var med den klare hensigt at forlænge samarbejdet i løbet af kort tid. Det har vi nu gjort, og dermed følger vi den plan, som vi har for CS:GO i Odense Esport.” Udtaler holdejer Jens Martinus Pedersen

Jens fortsætter ”Vi tror helt vildt på de her fire gutter, og blaq er en outstanding teamleder, og har en sublim næse for at finde og udvikle talenter. Nu er vi der, hvor vi vil udvikle os i fællesskab, og det er ingen hemmelighed, at vi har ambitioner om at komme helt med frem. Både som team og som organisation”

Line-up:
[blaq]
[røj]
[snedker]
[kwezz]
[Ledigt spot]

blaq siger om samarbejdet ”Jeg sætter rigtige meget pris på det set-up, der er i Odense Esport og folkene bag ved organisationen er meget nysgerrige og ambitionsrige. På den måde er der god sammenhæng mellem de mål vi sætter for holdet og tilgangen til projektet. Vi som hold arbejder hårdt på at skabe et tillidsfuldt samarbejde med Odense Esport og udvikle vores niveau, så derfor gør vi en indsats for at finde den sidste femtemand, som tror på projektet og tror på os som hold”.

Seneste store resultat var sejren over Spaniens bedste hold G2.Vodafone, som samtidig var sejren i ESEA Intermediate Finalen. Sejren betyder, at Odense Esport med al sandsynlighed skal spille med ESEA Premier.

Odense Esport indtager en aktuel 11. plads på den danske CS:GO rangliste. (Kilde dust2.dk)

Næste store udfordring bliver ved CBE, som finder sted anden weekend i september.

For yderlig information kontakt:

Jens Martinus Pedersen, holdejer

jump@jumpesport.dk

26179776