AV Center forlænger samarbejdet med Odense Esport til 2021

AV Center og Odense Esport har siden 2018 haft et tæt samarbejde, som vi er glade for at kunne forlænge endnu en gang. Sammen med AV Center er vi, Odense Esport, i stand til at højne vores kvalitet inden for eventafvikling, hvilket har en stor betydning da vi afholder omtrent 60 events om året.

Aske Kiær Isaksen, daglig leder i Odense Esport siger: Vi er super glade for, at vi har forlænget vores gode samarbejde med AV Center. Vi føler os i gode hænder – AV Center sørger for, at vi kan forsætte med at levere events af høj klasse. Derudover får man altid én god service og kvalitets udstyr via dem”

 

Om AV Center

AV Center er én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg, installation, service og udlejning af audiovisuelle (AV) installationer, og AV Center tilbyder dig en professionel og nærværende kontakt med dine ønsker i fokus. AV Center beskæftiger mere end 160 medarbejdere, hvoraf mange har over 20 års erfaring med professionelt AV udstyr, og derfor kan der med sikker hånd løftes enhver opgave på området.

Læs mere om AV Center her