OB Esports talenthold med nye FIFA spillere – klar til Talentligaen sæson 2

Forud for den nye sæson i FIFA talentligaen har Odense Esport og OB Esport samlet deres talenthold, som skal kæmpe med om titlen i landets bedste talent liga. Her vil de bedste FIFA talenter, som ikke har fået deres gennembrud i eSuperligaen være med.

Talentligaen samler FIFA-holdene i Danmark, der arbejder med ungdomsspillere, talenter og kommende FIFA-spillere i eSuperligaen. Ligaen byder på ugentlige kampe og kamptræning på højt niveau til de største talenter, så man sikrer, at de udvikler sig og er helt klar, når de er gamle nok til at konkurrere på det højeste niveau.

Man har tidligere set vores talent spillere udfolde sig og tage skridtet videre til førsteholdstruppen, som f.eks. Kallestrup har gjort.

I den kommende sæson har OB Esport igen fire spillere i truppen, men der er sket en del ændringer i forhold til forrige sæson af talentligaen, da der er kommet tre nye ansigter ind på mandskabet.

Truppen er:

Rasmus Pisani, 15 år. (Var også på vores talenthold i forrige sæson)
Emil Dahl, 18 år. (Ny spiller)
Emil Mikkelsen, 18 år.(Ny spiller i ligaen, men spiller klub VM for OB Esport med Don Oli)
Emil Sørensen, 19 år. (Ny spiller)

Udtagelse fra Emil Dahl:
“Jeg er utrolig glad og meget stolt over, at blive en del af OB Esport, jeg har altid drømt om at repræsentere en klub og at jeg har muligheden nu er rigtig stort. Jeg glæder mig rigtig meget til at repræsentere OB og jeg kan ikke vente med at komme i gang og vise mig frem, samt spille mod de største talenter vi har herhjemme i Danmark.”

Deltagende hold i talentligaen:

OB Esport, AGF, Brøndby IF, R288, Tricked, eSpuma, AaB, Esbjerg fB og SønderjyskE.

Vores første kamp er mod R288 på tirsdag d. 19/1 klokken 21.00.
Kamp 1: Gustav vs. (OB) Emil Dahl
Kamp 2: (OB) Pisani vs. Freddy

Følg med i talentligaen og se stillingen her.

Yderligere information, kontakt:
Aske Kiær Isaksen
ai@odense-esport.dk
+45 20 43 58 08