Nordfyns Bank eCUP

Odense Esport præsenterer i samarbejde med Nordfyns BankNordfyns Bank eCUP.

 

Esport i øjenhøjde
Odense Esport og Nordfyns Bank har netop indgået et samarbejde med fokus på esport events på Fyn. Første event er allerede planlagt til den 9. juni i Tarup Center, hvor Nordfyns Bank har deres Tarup-filial.

D. 9 juni, fra 10.00-16.00,  kan du – udover at deltage i selve Nordfyns Bank eCUP – selv prøve kræfter med de populære spil. Test dine evner for CS:GO, PUBG eller FIFA. Mød en professionel FIFA spiller og youtuberen SLYgaming. Der vil kort sagt være gang i den på torvet i Tarup Center!

Op til Nordfyns Bank eCUP d. 9. juni, bliver der afviklet en række online CS:GO kvalifikationsturneringer, hvoraf flere castes og vises direkte på www.twitch.tv/odenseesport. De bedste hold kvalificerer sig til slutspillet, som bliver afholdt d.9 juni, direkte i Tarup Center.

Til eventet vil der løbene være giveaways og konkurrencer, hvor man kan vinde fede gamerpræmier. Derudover er der også præmier til vinderne af Nordfyns Bank eCUP CS:GO turnering.

I Nordfyns Bank eCUP bliver der dystet i spillet Counter Strike : Global Offensive.

Det er gratis at deltage i Nordfyns Bank eCUP.

 

Mere om CS:GO turneringen i Tarup Center:

Online kvalifikationer slutter med event i Tarup Center

I løbet af maj måned, bliver der afholdt i alt 4 online kvalifikationer. Fra hver kvalifikation går 2* hold videre til slutspillet, som bliver afholdt i Tarup Center. I alt vil der være 8 hold, som slipper gennem nåleøjet, og skal spille i Tarup Center d. 9 juni.  

Datoerne for de online kvalifikationer er som følgende:

  • Mandag d. 21 maj
  • Onsdag d. 23 maj
  • Fredag d. 25 maj
  • Søndag d. 27 maj

Da vi støtter op om esport til alle, bliver kvalifikationerne afholdt indenfor en ordenlig tidsramme. Som udgangspunkt starter kvalifikationerne kl. 18.00 og slutter ikke senere end 21.00.

Til slutspillet skal man blot medbringe eget tastatur, mus, musemåtte, headset og sit eget config. Computer og skærme står allerede klar til brug.

Med forbehold for ændringer*

Deltagelse og tilmelding

Det er ganske gratis at deltage i Nordfyns Bank eCUP.
Deltagerne i turneringen skal være fra Fyn. Deltagerne kan være fra skoler, uddannelses institutioner, foreninger eller hvis man er med på et fritidshold.
Tilmeldingsfristen for de online kvalifikationer er d. 15 maj,  og sker igennem jsc@odense-esport.dk

Kontakt
Kontakt Jeppe Christensen via jsc@odense-esport.dk for yderlig information omkring turneringen og tilmeldelse.